Wie zijn wij

ForAmbition | Careers in Recruitment dè landelijke Recruitmentspecilaist op het gebied van Recruitment traineeship, Recruitment Process Outsourcing (RPO), Werving en Selectie van Recruitment Professionals, Employer Branding en Online Recruitment.
Inloggen

Anika Smits

Kennismaken met Anika

Mijn passie en ervaring liggen op het gebied van recruitment, accountmanagement en HR Operations. Dit in een breed scala aan specialismes. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan met operationele HR- processen en werkzaamheden, procesoptimalisatie en bijbehorende gespreksvoering. Door deze generalistische ervaring kan ik snel context van nieuwe vraagstukken eigen maken en hierdoor ook snel 'up and running' zijn in verschillende organisaties.

Ik geloof in de mens als belangrijkste kracht achter een succesvolle organisatie. Dat is precies de reden waarom mensen voor mij altijd de belangrijkste focus en drive vormen.

Zoek je een tijdelijke medewerker die snel meters kan maken met recruitment, HR-processen kan bewaken en uitvoeren, met een frisse kritische blik naar de processen kan kijken of rust kan brengen in een hectische omgeving? Dan kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!
Anika  Smits
Naam: Anika Smits
Mobiel: (06) 3418 2280
ForAmbition gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.