Inloggen
Blogs

Zo helpt een (corporate) recruitment consultant jou uit de brand!

Jouw agenda is vol. Of beter gezegd: overvol. Je collega is met zwangerschapsverlof of ziek. En het lukt je maar niet om de recruitment op orde te krijgen. Ervaar jij een enorme druk en schieten de vacatures die je moet invullen maar uit de grond? Heb je geen idee meer hoe je de processen moet stroomlijnen? Geen paniek, wij weten het wel! 

Recruitment is een vak apart. Een specialisatie binnen HR waar veel bedrijven nog geen kennis van in huis hebben. Of, misschien is de kennis wel in huis, maar niet de juiste capaciteit. In beide gevallen biedt een (corporate) recruitment consultant van ForAmbition uitkomst. Door hun tijdelijke inzet bereiken onze consultants een blijvend resultaat. Ook is de impact na afloop van het project nog zichtbaar. Zo heb je na afloop bijvoorbeeld een aangescherpte candidate journey en hebben de hiring managers de juiste handvatten. Onze consultant zorgt dat jij met een verbeterde recruitment strategie achterblijft. 

Het tijdelijk inzetten van een interim recruiter kan ook uitkomst bieden wanneer er gaten zijn in de bezetting. Heeft een van jouw medewerkers zwangerschapsverlof, is er een collega uitgevallen door ziekte of is er een seizoensgebonden piek? Door het inzetten van een interim recruiter zorg je dat alle processen doorlopen. Want die vacatures? Die vullen zich niet vanzelf! 

Een (corporate) recruitment consultant:

  •   is gewend om projectmatig te werken en pakt processen daardoor snel op;
  •   gaat open in gesprek om prioriteiten in kaart te brengen;
  •   gaat samen op zoek naar duurzame oplossingen;
  •   heeft een objectieve blik, die zorgt voor een frisse kijk in de organisatie;
  •   is snel up and running waardoor jij snel resultaat merkt;
  •   gebruikt de kennis van andere ervaren ForAmbition-collega’s om samen jouw vraagstuk op te lossen;
  •   zorgt voor een gedegen advies, waarop jullie organisatie verder bouwt; 
  •   zorgt voor continuïteit op de recruitmentafdeling, waardoor belangrijke processen doorlopen en vacatures worden ingevuld. 


Hulp nodig met het op orde krijgen van kritieke processen en het vinden van de perfecte kandidaten? Een (corporate) recruitment consultant van ForAmbition schiet te hulp waar jij de pijn het meest voelt! Neem contact op en wij laten zien welke op maat gemaakte oplossing we bieden.
 

Recente artikelen

Blogs
Als Hilde de kamer binnenkomt, dan begint het zonnetje te schijnen. Ze is erg...
31-08-2023
Blogs
Meet Sefa! Momenteel werkt hij als (Corporate) recruitment consultant bij...
31-08-2023
Blogs
Meet Hobie! Hobie is een harde werker maar ook een echte genieter. Hij wil...
31-08-2023
ForAmbition gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.