Inloggen

Dennis Brekelmans

Kennismaken met Dennis

Na terecht te zijn gekomen in HR binnen diverse rollen en werkgevers is mijn passie voor het vak ontstaan. Na een overstap te hebben gemaakt richting recruitment aan de bureauzijde is mijn interesse voor recruitment steeds groter geworden. Het bemiddelen van interim professionals binnen verschillende branches is iets wat als een rode draad door mijn cv heen loopt! 

Sinds mijn start bij ForAmbition heb ik de kans gekregen om verschillende functies uit te voeren, van Interim Recruiter tot Interim Branchemanager, tot nu mijn huidige functie als Recruitment Manager. Binnen mijn rol als Recruitment Manager ben ik samen met mijn team verantwoordelijk voor de bemiddeling van Interim professionals binnen Recruitment, HR & Salarisadministratie. Ook ben ik verantwoordelijk voor de interne werving van onze beide labels ForAmbition en ForWork Uitzendbureau. 

Ik geloof in het koppelen van de juiste mensen aan de juiste organisatie. De kracht van recruitment is voor mij de beste match zoeken tussen mens en organisatie voor een optimaal resultaat.

Ben jij op zoek naar een interim project binnen Recruitment, HR of Salarisadministratie? Of ben jij op zoek naar een vaste uitdaging? Neem dan vooral even contact met mij op!

 

Dennis  Brekelmans
Naam: Dennis Brekelmans
Mobiel: (06) 3657 9277
ForAmbition gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.