Inloggen

Hobie van Wezel

Kennismaken met Hobie

Sinds 2019 ben ik werkzaam in de wonderlijke wereld van het Recruitment, geen dag is hier hetzelfde en dat maakt het voor mij enorm uitdagend en leerzaam. Met mijn inlevingsvermogen en oprechte enthousiasme kan ik goed overweg met functies variërend van logistiek medewerker tot teamleiders en HR professionals. In de afgelopen jaren heb ik mijn ervaring opgedaan in de uitzendbranche met als specialisme transport & installatietechniek. 

Tijdens mijn werk als recruitment consultant vind ik het leuk om volledig meegenomen te worden in de wensen, de branding, de commerciële doeleinden en passie van een bedrijf. En vooral ook de slechte en mooie ervaringen van opdrachtgevers en kandidaten. Om op deze manier de behoeften en prioriteiten binnen een opdrachtgever te bepalen en precies af te stemmen wie er op welke positie het best tot zijn recht komt.

Naast het werk in de recruitmentwereld houd ik me in mijn vrije tijd graag bezig met het schrijven van vacatureteksten, productomschrijvingen, webteksten en blogs voor zelfstandige ondernemers in Breda en omstreken.

Ben jij op zoek naar een recruiter en sparringpartner met Brabantse nuchterheid? Of iemand die vanuit een creatieve invalshoek kan helpen met het optimaliseren van het recruitmentproces? Dan kom ik graag met je in contact!

Hobie van Wezel
Naam: Hobie van Wezel
Mobiel: (06) 8103 6675
ForAmbition gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.