Inloggen

Een tijdelijke klus

Als zzp interim recruiter is het soms lastig om een opdracht te vinden die aansluit bij jouw wensen en eisen. Misschien zie je wel kansen genoeg, maar ben je geen talent in acquisitie. Óf je hebt er simpelweg geen zin in. Via ForAmbition hoef je je niet meer druk te maken over de zoektocht naar een passende interim recruitmentopdracht. Dat doen wij namelijk voor je! 

ForAmbition begrijpt dat een leuke en uitdagende recruitmentopdracht heel belangrijk is voor jouw werkplezier. Daarom gaan we op zoek naar een opdracht die aansluit bij jouw persoonlijke wensen. Jij geeft door wat jouw eisen zijn en wij schakelen ons brede netwerk in. 

De voordelen van ForAmbition op een rijtje:

  • Persoonlijk contact;
  • Snel schakelen;
  • Transparantie over tarieven en procedures;
  • Ontzorging van facturatie en contracten;
  • Zelf zoeken naar een opdracht is niet meer nodig.

Snel en persoonlijk
Een snelle aanpak en persoonlijk contact is wat je altijd van ons kan verwachten. We kijken wat het beste bij jou past, zonder onnodig lange procedures. Ook houden we van een no-nonsense mentaliteit. We zijn daarom transparant over tarieven en de procedure. Wel zo open en eerlijk voor alle partijen! 

Geen gedoe 
Je hoeft je niet meer druk te maken over gedoe met papierwerk. Facturatie en contracten nemen wij uit handen. 

Zonder zorgen
Wanneer je eenmaal via ons aan de slag bent, zetten we ons netwerk natuurlijk ook graag in om mee te kijken naar een vervolgopdracht. Zo focus jij je zorgeloos op jouw werk.

Ben jij als zzp interim recruiter op zoek naar een leuke en uitdagende interim recruitmentopdracht? Wij vinden ‘m voor je! Neem alvast een kijkje bij onze openstaande opdrachten. Staat jouw ideale klus er niet tussen? Neem dan rechtstreeks contact op, zodat we op basis van jouw input de perfecte opdracht kunnen zoeken.  

Wat andere zzp’ers zeggen
Door de jaren heen hebben wij al vele zzp’ers succesvol bemiddeld. Het antwoord op de vraag: ‘Waarom zou je ForAmbition aanbevelen aan andere freelance recruiters?’
 

RICARDO
‘Vanwege de fijne en snelle communicatie raad ik de bemiddeling van ForAmbition zeker aan bij andere zzp recruiters. Er wordt goed meegedacht met jouw eisen en wensen’ 

LISA
‘Ik zou de bemiddeling zeker aanraden aan anderen. Alles is goed en snel geregeld, dat is top!’ 

MARNIX
‘ForAmbition is snel en betrouwbaar. Alles wordt goed voor je geregeld. Ook de openheid over tarieven is erg fijn.’

 

 

ForAmbition gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.