Wie zijn wij

ForAmbition | Careers in Recruitment dè landelijke Recruitmentspecilaist op het gebied van Recruitment traineeship, Recruitment Process Outsourcing (RPO), Werving en Selectie van Recruitment Professionals, Employer Branding en Online Recruitment.
Inloggen

Maarten van der Werff

Kennismaken met Maarten

Door af te studeren binnen de arbeidsbemiddeling ben ik geïnteresseerd geraakt in deze tak van sport en ben ik mij vervolgens verder gaan specialiseren binnen de technische sector en bijbehorende profielen. Door mijn sociale eigenschappen zorg ik voor een goede band met zowel mijn opdrachtgever als kandidaten die ik spreek.

Voor mij is het belangrijk om te zien dat zowel de organisatie als de kandidaat de meerwaarde in elkaar zien en daardoor ook overtuigd zijn om met elkaar een toekomst aan te gaan. Hier haal ik dan ook mijn voldoening uit en probeer daarom altijd voor deze connectie te zorgen.

Is jouw organisatie op zoek naar een (Corporate) Recruiter Consultant op projectbasis die het persoonlijke contact aangaat, maar daarnaast ook graag adviezen geeft over recruitmentvraagstukken? Neem dan snel contact met mij op!
Maarten  van der Werff
Naam: Maarten van der Werff
Mobiel: (06) 2852 5640
ForAmbition gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.