Meet Hobie!

Meet Hobie! Hobie is onze Go Getter. Met zijn winnaarsmentaliteit bokst hij zich door alle vacatures. Hij zal altijd vechten voor het beste resultaat en is erg ondernemend. Momenteel werkt hij als Corporate Recruiter bij Plus. Wat je nog niet wist van Hobie:

Q: Wat is jouw grootste recruitment blunder?
A: Ik heb wel eens iemand naar het verkeerde bedrijf gestuurd. Ik heb toen een elektromonteur naar een bedrijf voor loodgieters gestuurd. Ik kreeg toen een heel vreemd telefoontje achteraf. Uiteindelijk kon iedereen wel om lachen. Het was alleen een beetje zonde van iedereen z’n tijd.

Q: Hoe ben je op bedrijfsfeestjes?
A:  Ik geniet graag van een paar drankjes. Ik ga wel vaak tot het gaatje en doe het licht uit. Ik hou er niet van om in het middelpunt van de belangstelling te staan, maar kan me soms wel laten gaan in een gekke dancebattle.

Q: Wat is jouw guilty pleasure?
A: Ik hou van dierentuinen. Mij mag je altijd wakker maken om naar een dierentuin te gaan. Ik heb niet echt een favoriete dier of dierentuin. Ik vind het heerlijk om lekker rond te slenteren en beestjes kijken. Ik blijf vaak ook lang bij een dier staan, ik wil gewoon zien wat er gebeurt. Ik vind een miereneter net zo leuk als een leeuw. Geitjes vind ik ook erg leuk.

Q: Waar kunnen mensen jou ‘s nachts voor wakker maken?
A: Naar de dierentuin gaan dus! Het liefst word ik niet wakker gemaakt. Maar voor een goede sparerib en een Leffe Blond mag je me wel wakker maken. Ik ben een echte Bourgondiër en kan daar erg van genieten. Ook voor een goed feestje of een toffe nieuwe game sta ik graag wat eerder op.

Q: Wat is jouw favoriete moment van de werkdag?
A: Mijn favoriete moment is het einde van de dag. Dan kan ik alles overzien wat ik die dag gedaan en afgerond heb. Er is niks vervelender dan naar huis gaan met losse eindjes.

Q: Wat zijn 3 dingen waar je niet zonder kan leven?
A: Mijn Playstation, mijn kat Lizzy en mijn vriendin. Mijn vriendin spreekt natuurlijk voor zich. Mijn kat Lizzy is zwart en heeft witte slofjes en is echt een heel lief beestje. Op mijn Playstation speel ik echt vanalles, zoals Cyberpunk of Diablo. Ik kan hele dagen gamen, het liefst samen met vrienden.

Q: Wat is jouw geheim talent?
A: Ik onthoud heel veel nutteloze informatie en de dingen die ik wel moet onthouden, vergeet ik. Ik kan bijvoorbeeld een podcast luisteren over een bepaald onderwerp en dan onthoud ik alleen de nutteloze feitjes. Met een pubquiz of 30seconds kan dit nog wel eens van pas komen.

Q: Welke alledaagse taak zou je graag wegtoveren?
A: Eigenlijk heel het huishouden. Ik vind het verschrikkelijk. Het kost tijd en energie en ik vind het gewoon geen leuke taak. De afwas en dweilen vind ik het ergste. Ik ben niet zo’n Assepoester.

Q: Wat zou je veranderen als je baas van de wereld was?
A: Ik zou al het gezeur over ongelijkheid weghalen. Iedereen moet gewoon lekker z’n ding kunnen doen. Verder zou ik de bazen van alle landen bij elkaar laten komen en een paar goede biertjes laten drinken. Gewoon gezellig feestje samen en even geen gezeur.

Q: Hoe omschrijven jouw vrienden jou in 3 woorden?
A: Barbaars, loyaal en goeiegast. Ik kan heel eerlijk en direct zijn, zonder nuances. Dat kan soms in mijn voordeel werken, maar soms ook niet. Verder sta ik altijd voor mijn vrienden klaar en help ze waar ik kan. Vooral voor mijn vrienden in mijn ‘inner circle’, die is niet heel erg groot, maar wel heel hecht.

Q: Wat zou je graag nog willen leren of bereiken?
A: Ik zou graag willen ondernemen. Ik zou uiteindelijk voor mezelf willen beginnen als interim corporate recruiter en dat uitbouwen naar meerdere mensen. Het liefst met een W&S tak en een interim recruitment tak. Naast mijn werk voor ForAmbition ben ik ook actief als copywriter en werkzaam binnen festivals. Ook dat zou ik graag willen uitbouwen. En dat alles binnen nu en 2 jaar.

Bourgondisch

Gamen

Vechtsporten

Bier drinken

For those who

Thrillseek

Get in contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag eens vrijblijvend kennis maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan