Wie zijn wij

ForAmbition | Careers in Recruitment dè landelijke Recruitmentspecilaist op het gebied van Recruitment traineeship, Recruitment Process Outsourcing (RPO), Werving en Selectie van Recruitment Professionals, Employer Branding en Online Recruitment.
Inloggen

Michelle Mallie

Kennismaken met Michelle

Mijn ervaring in de arbeidsbemiddeling heb ik opgedaan in een breed scala aan specialismes en voor bedrijven in verschillende industrieën. Door deze generalistische ervaring kan ik snel de context van een bedrijf, vacature of cv doorgronden en hiermee aan de slag gaan.

Door mijn communicatieve vaardigheden en persoonlijke aanpak probeer ik het onderste uit de kan te halen om de beste match te maken voor klant en kandidaat. Het contact met mensen, onderzoeken en adviseren daar haal ik veel energie uit in mijn dagelijkse werkzaamheden. 

Ik ben inzetbaar als interim recruitment specialist om als corporate recruiter (tijdelijk) organisaties te ondersteunen met de invulling van vacatures. En zoek je een nieuwe uitdaging, dan kom ik uiteraard ook graag met je in contact!
Michelle  Mallie
Naam: Michelle Mallie
Mobiel: (06) 3657 9277
ForAmbition gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.