good vibes

only

Fun

Why so serious? Bij ons kan je een flinke dosis fun verwachten. Tijdens én na werktijd. Want als je plezier in je werk hebt, kom je veel verder. Bepaal je eigen koers en ervaar de vrijheid in je opdracht. Om nog maar te zwijgen over de gezellige teamuitjes waar je bij WILT zijn.

Altijd fluitend naar huis
Ga lekker het weekend in met onze epische vrijdagmiddagborrels
Té gekke teamuitjes

Bij ForAmbition verleggen we grenzen en werpen we de status quo omver! We snappen dat een flinke dosis fun op het werk van essentieel belang is. Daarom geven we jou de vrijheid en flexibiliteit om zelf te bepalen met welke uitdagende klus je aan de slag gaat. Geen keurslijf of micromanagement hier – bij ForAmbition bepaal je je eigen koers en werk je met passie en enthousiasme!

En dat is nog niet alles! We willen dat jij de regie hebt over jouw eigen ontwikkeling. Daarom prikkelen we jouw nieuwsgierigheid en vragen we om jouw rebelse input bij het bepalen van de trainingsprogramma’s. Geen saaie, standaard topics bij ons! We zorgen ervoor dat de trainingen aansluiten bij jouw leerbehoeften en je nieuwe vaardigheden en inzichten opleveren waar je écht iets aan hebt.

Maar wacht, er is meer! Want ook buiten je dagelijkse werkzaamheden vinden we het belangrijk dat je kunt genieten en jezelf kunt zijn. Twee keer per jaar organiseren we epische en onvergetelijke ForAmbition Group uitjes, waar je de kans krijgt om jouw squad beter te leren kennen. En de vrijdagmiddagborrels? Die zijn legendarisch, vol komische gesprekken en ontspanning!

En omdat we weten dat jij ook buiten werktijd rebels wilt zijn, moedigen we je aan om zelf initiatief te nemen. Jij en jouw collega’s kunnen op eigen houtje etentjes en drankjes organiseren in de stad – niks is ons te gek! We bieden volop gelegenheden om te connecten, te genieten en het leven te vieren.

Bij ForAmbition draait alles om uitdaging, plezier, vrijheid en onconventionaliteit. We dagen je uit om jouw eigen grenzen te verleggen en jezelf uit te dagen.

Dare to exlore yourself?

Blok voor agenda items

Het volgende epische teamuitje staat gepland op:

Winter 2023
Ready to get loose?

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag eens vrijblijvend kennis maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan