never stop

Learning

Training

It’s all in the name! Ambities najagen en waarmaken. Daarom zorgen wij voor te gekke incompany-trainingen om onze consultants scherp te houden. Geen standaard aanpak, maar altijd op maat gemaakt. Jij en je collega's bepalen welke hot topics er op het trainingsprogramma komen te staan.

Ambities najagen en waarmaken
Jij bepaalt de topics op het trainingsprogramma
Dare to explore your potential!

It’s all in the name! Ambities najagen en waarmaken. Daarom zorgen wij voor te gekke incompany-trainingen om onze consultants scherp te houden, elke 6 weken weer. Geen standaard aanpak, maar altijd op maat gemaakt. Jij en je collega’s bepalen welke hot topics er op het trainingsprogramma komen te staan.

Onze trainingscycli bestaan uit twee delen. We beginnen met DISC-gesprekstechnieken, waar je leert hoe je communicatie nóg effectiever kunt inzetten en voor je kunt laten werken.

Daarna duiken we in vakinhoudelijke onderwerpen. Hiervoor hebben we een geweldige groep enthousiaste trainers aan ons team gebonden. Enkele voorbeelden van onze vaste onderwerpen zijn: het schrijven van wervende vacatureteksten, opvallen met je persoonlijke merk op LinkedIn en inspelen op trends zoals ChatGPT. Maar hé, als je naast de reguliere trainingen nog niet genoeg hebt geleerd, dan kijken we graag naar verdere mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Dare to explore your potential?

Meet our squad!

Onze club zit vol met gepassioneerde consultants. Elke ForAmbition Friday is er genoeg ruimte om te sparren over jouw klus bij de opdrachtgever. Elke collega heeft een eigen expertise en is ready to help!

Blok voor agenda items

Deze hottopics staan dit jaar op het trainingsprogramma:

3 november
DISC - gesprekstechnieken / Persoonlijk leiderschap
8 december
DISC - gesprekstechnieken / Time management
26 januari
T.B.A.
8 maart
T.B.A.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag eens vrijblijvend kennis maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan