Inloggen
Blogs

FAQJe zoekt een organisatie die je helpt met hr- of recruitment vraagstukken. De kans is groot dat je vragen hebt over hoe we jouw probleem oplossen en wat onze aanpak is. Logisch! Daarom geven we graag antwoord op vragen die onze organisaties mogelijk hebben voor ze met ons samenwerken. 

Met welke vraagstukken kan ik bij jullie terecht?
Wij helpen je met al jouw recruitment of hr-vraagstukken. Wij werken vanuit een solution driven aanpak. Dit betekent dat wij alle kennis in huis hebben over hr- en recruitment en wij kunnen jouw organisatie met (bijna) elk vraagstuk op weg helpen. You name it, we fix it! 

Wat kost de inzet van een consultant?
De inzet van één van onze consultants kost tussen de €75 en €100 per uur. Dit is afhankelijk van de senioriteit van de consultant en van de complexiteit van het vraagstuk. Vaak kijken we in de praktijk naar een maatwerk oplossing waarbij we een projectprijs afspreken. Dit pakt in het geval van onze opdrachtgevers vaak voordeliger uit.   

Hoelang duurt een samenwerkingsproject met ForAmbition?
De duur van een project is helemaal afhankelijk van de omvang van het vraagstuk. Gemiddeld duurt een project tussen de 3 en 6 maanden. We werken efficiënt, zodat we zo snel mogelijk tot de oplossing van het vraagstuk komen. 

Hoe gaan jullie om met de overspannen markt om?
Onze consultants komen wekelijks samen om te sparren over vraagstukken die lopen bij onze opdrachtgevers. Zo heb je niet alleen de kennis van de door jou ingehuurde consultant, maar krijg je expertise aangereikt vanuit meerdere invalshoeken (mocht dat nodig zijn). Al onze consultants hebben een eigen specialisme en vullen elkaar hier mooi in aan. 

Staat jouw vraag er niet tussen? We beantwoorden hem graag! Neem contact op en we vertellen je alles over onze oplossingen. 

Recente artikelen

Blogs
Als Hilde de kamer binnenkomt, dan begint het zonnetje te schijnen. Ze is erg...
31-08-2023
Blogs
Meet Sefa! Momenteel werkt hij als (Corporate) recruitment consultant bij...
31-08-2023
Blogs
Meet Hobie! Hobie is een harde werker maar ook een echte genieter. Hij wil...
31-08-2023
ForAmbition gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.