Don't dream,

Dare

Recruitment & onboarding

Bij ForAmbition geven wij alles voor jouw recruitmentafdeling. Onze eigenwijze consultants kennen geen grenzen; of je nu op zoek bent naar de juiste medewerkers, een probleemloos onboardingproces, vacatures wilt wegwerken of een nieuwe recruitmentstrategie nodig hebt. Geen vraag is ons te gek. Wil je weten hoe we jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen? Lees snel verder!

ForAmbition takes over your recruitment & onboarding
Flexibele as you want it
Maak kennis met onze One-size-does-not-fit-all-werkwijze

Onze
partners

For those who

Thrillseek

Get in contact

Recruitment & Onboarding: Don't Dream, Dare.

Let’s play our Recruitment & Onboarding game. Wij regelen alles voor jouw recruitmentafdeling. Of je nu snakt naar top-notch medewerkers, een onboardingproces wilt zonder haperingen, een hele berg vacatures moet wegwerken of een nieuwe recruitmentstrategie nodig hebt voor een nieuwe locatie. Onze consultants duiken in jouw organisatie en geven die recruitmentafdeling een flinke kick. Want voor ons zijn er geen grenzen.

Jij hebt het voor het zeggen. Hoe lang wil je ons advies? Een paar maanden? Of heb je iemand nodig om een zwangerschapsverlof te vervangen? Whatever floats your boat. En jij kiest ook: wil je onze recruiters in-house halen of ga je voor een RPO-oplossing? We’re flexible!

The ForAmbition way

Durf jij het aan om je recruitment en onboarding écht aan te pakken? Dat is de ForAmbition-way. Wij zijn geen gewone consultants, nee we zijn eigenzinnig als het gaat om recruitment en HR. Recruitment is ons vak, en we doen het met een edge! Weg met de gebaande paden, want de standaardformule voor succes? Daar geloven wij niet in. Met onze one-size-does-not-fit-all-filosofie zoeken we naar unieke oplossingen en laten we organisaties shaken.

Of je nu een jonge talentenspeurneus of een doorgewinterde projectmanager nodig hebt, wij hebben ze allemaal in ons assortiment. Van €50 tot €90 per uur, afhankelijk van de ervaring van de consultant(s). Heb je een mega project? Geen probleem, we kijken samen naar de meest badass en kosteneffectieve inzet. En natuurlijk wil je die consultant het liefst gisteren al in huis hebben. Geen zorgen, wij zorgen voor een snelle actie. En het mooiste? We zijn landelijk dekkend, dus waar je ook zit, we hebben de perfecte Recruiter voor jou.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag eens vrijblijvend kennis maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan