Explore our

Solutions

Absence management

Hoge verzuimcijfers, daar wordt toch niemand vrolijk van?! Onze consultants geven een totaal andere wending aan absentiemanagement. Direct resultaat en een duidelijk advies. Durf jij het aan om je processen kritisch te bekijken en alle knelpunten op te lossen? Lees dan snel verder!

Juiste tools om verzuimgesprekken te voeren
Grip op langdurig verzuim en re-integratie binnen of buiten de organisatie
Adviezen en plan van aanpak bij complexe verzuimdossiers.

Onze
partners

For those who

Thrillseek

Get in contact

Absence management: Explore our solutions.

Verzuim, daar wordt niemand vrolijk van. Reizen jouw verzuimcijfers de pan uit? En blijft ook dat grijze ziekteverzuim maar stijgen? Dan is het tijd om actie te ondernemen en te kiezen voor een aanpak die écht werkt, zodat jouw medewerkers vitaler worden en duurzaam inzetbaar blijven. Durf jij het aan om je processen kritisch te bekijken en alle knelpunten op te lossen?

Ja!? Mooi! Want wij hebben de consultants die verzuimmanagement een totaal andere wending geven. Geen standaardprocedures of halfslachtige oplossingen bij ons. Nee, wij pakken jouw verzuimcijfers direct aan, verlichten de druk op je andere medewerkers en bieden een duidelijk plan voor de toekomst.

Explore our solutions

Elke situatie en organisatie is uniek, dat begrijpen wij als geen ander. Daarom komt onze consultant langs om een grondige analyse te maken van jouw huidige werkwijze en de effecten daarvan in kaart te brengen. Op basis daarvan ontvang je een advies waarmee je je personeel gezonder, vitaler en productiever kunt maken. Want laten we eerlijk zijn, als HR-medewerker is het vaak een uitdaging om alle ballen in de lucht te houden. Soms heb je gewoon wat extra ondersteuning nodig. En wie kan dat beter bieden dan een expert op het gebied van verzuim?

Dare to explore en pak de telefoon!

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag eens vrijblijvend kennis maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan