Embrace new

Paths

Outplacement

Zitten een of meerdere werknemers niet meer op de juiste plek? Dan is het lastig om echt te shinen. Soms is het tijd voor een frisse wind van buiten. Onze HR-consultants staan klaar om jouw medewerkers naar hun nieuwe sweet spot te begeleiden. Benieuwd wat ForAmbition voor jouw organisatie kan doen? Lees dan snel verder!

Hulp bij het vinden van passende herplaatsingsmogelijkheden voor medewerkers
Ondersteuning bij de uitrol van reorganisatietrajecten
Uitvoering van administratieve en arbeidsrechtelijke processen

Onze
partners

For those who

Thrillseek

Get in contact

Outplacement: Embrace new paths.

Soms lijkt het alsof medewerkers gewoon vastzitten en werkzaam zijn op de verkeerde plek en/of met de verkeerde werkzaamheden bezig zijn. Dat kan leiden tot het niet optimaal benutten van hun én jouw potentieel. Het kan voelen alsof je in een tunnelvisie zit en dan is het knap lastig om iemand echt te laten shinen. Maar er is absoluut hoop! Soms is alles wat je nodig hebt een verfrissende wind van buitenaf. Misschien is het zelfs tijd voor een complete make-over binnen jouw organisatie. ForAmbition is gespecialiseerd in het implementeren van effectieve outplacement strategieën, zelfs om een hele groep medewerkers in beweging te zetten. Klinkt ingewikkeld?!

Geen paniek! Onze bruisende HR-consultants staan te poppelen om jouw medewerkers naar zijn/haar nieuwe sweet spot te begeleiden. Zelfs als dat betekent dat ze buiten de organisatie een nieuwe uitdaging aangaan. Met ons uitgebreide netwerk en scherpe oog voor dynamiek tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt, garanderen wij resultaten. Niemand wordt in de kou achtergelaten, dat verzekeren we je.

Ready for action!

Dus, sta jij te popelen om de juiste mensen op de juiste plek te zetten? Of dat nu binnen of buiten jouw organisatie is. Laat ons dan jouw gids zijn en samen zorgen we voor een meesterlijk plan van naadloze matches tussen jouw medewerkers en de organisatie.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag eens vrijblijvend kennis maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan