Een kijkje in de matchmaking revolutie bij Arvato

In de wereld van recruitment en HR, waar vastigheid soms ver te zoeken is, komt ForAmbition als een rebel met een missie: de boel eens flink opschudden met een eigenwijze kijk op recruitment. Arvato, voorheen gevangen in een wirwar van wisselende recruiters, vond in ForAmbition niet alleen een partner maar een revolutie.

In dit artikel wordt HR Director Ralph van Arvato aan de tand gevoeld over onze consultants en samenwerking met ForAmbtion. ForAmbition is hofleverancier van interim recruiters bij Arvato. Op het toppunt zaten er maar liefst 6 ForAmbition-consultants bij Arvato. Sr. Corporate Recruiter Anika zit ondertussen al een jaar op deze opdracht en neemt alle ForAmbition-consultants & het vaste team onder haar vleugels.

Voor Ralph begon het avontuur met één interimmer, een tijdelijke oplossing die zijn horizon verbreedde. Via interne connecties kwam ForAmbition op zijn pad, een ontmoeting die de start betekende van een gedurfde samenwerking. Arvato had geen vaste partner, maar ForAmbition leek de perfecte metgezel om de flexibele schil rondom recruitment te verstevigen.

Commitment en deliver

Te midden van voortdurende veranderingen zag Ralph in ForAmbition een bondgenoot die durfde aan te pakken! De buitengewone groei van Arvato werd met flair opgepikt door de ForAmbition-consultants, die met een grijns op hun gezicht de grootste uitdagingen aangaan. Ralph is altijd op zoek naar groei en waardeert bij ForAmbition’ers de “commitment en deliver”-attitude. Dat ook een essentieel onderdeel is van het DNA van Arvato. Hij ziet in ForAmbition niet alleen een partner die meegroeit, maar ook een uitdager die Arvato naar nieuwe hoogten stuwt.

Wat maakt een ForAmbition-interimmer anders? Op ForAmbition-Friday’s worden nieuwe consultants klaargestoomd om een vliegende start te maken. Ralph: “Ik verwacht van een ForAmbition consultant dat die door de wasstraat is gehaald en snel up-and-running is. ForAmbition weet ook precies wie er wel en niet binnen Arvato past.”

In de draaikolk van Arvato, waarin stabiliteit en een vast team van onschatbare waarde zijn, vormt ForAmbition een team binnen een team. Ralph maakt duidelijk dat ForAmbition niet simpelweg interimmers levert, maar eerder onverschrokken partners in crime zijn die de motor van Arvato draaiende houden.

DNA-match

Ralph zou in de toekomst ook opnieuw kiezen voor ForAmbition. Hij ziet er grote voordelen in: “Ik zie de flexibele schil als een constante toegevoegde waarde. De kracht van een vaste partner ligt in de voorsprong die ForAmbition al heeft, het begrijpen van de bedrijfscultuur en het naadloos integreren van interimmers in het team. Het grootste voordeel komt neer op een match in DNA. Voor mij is het cruciaal dat interimmers niet alleen passen bij Arvato, maar mij ook uitdagen, een eigenschap die ForAmbition als geen ander bezit.”

In de wereld van Arvato en ForAmbition, waar ambities samenkomen als een perfecte storm, ontstaat een onverslaanbare kracht. Ralph: “Creatief, ambitieus en rebels; een match made in recruitment heaven.”

In short

ForAmbition: hofleverancier interim recruiters bij Arvato
Klaargestoomd en snel up-and-running aan de slag bij Arvato
Creatief, ambitieus en rebels; een match made in recruitment heaven

For those who

Thrillseek

Get in contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag eens vrijblijvend kennis maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan