Kenson en Berend bij Refresco

ForAmbition doet niet aan de standaardprocedeure. Naast onze bad-ass consultants bemiddelen we ook awesome zzp’ers. Sterre, onze fearless recruitment consultant, heeft de knetterende bemiddeling voor Kenson en Berend bij Refresco van A tot Z gerockt.

Breder zoeken

De arbeidsmarkt is momenteel een wilde jungle, waar bedrijven snakken naar een held die hen kan verlossen van hun wervingsnachtmerrie. Maar hé, laten we eerlijk zijn. Niet elke opdracht past meteen bij je vibes.

Kenson: ‘Ik zat zelf te surfen naar een nieuwe klus. Toen kwam plotseling in contact met Sterre. Zij kwam als donderslag bij heldere hemel met een vette opdracht die naadloos aansloot bij mijn wensen. Het voelt super dat ForAmbition met een badass netwerk voor je in de bres springt. Ook is het geweldig dat ik me niet zorgen hoef te maken over financiën o.i.d. ForAmbition regelt alles, zodat ik me volledig kan storen op waar ik goed in ben, zonder me te laten afleiden door saaie contracten.’

 

Verwachtingsmanagement

Voordat je zelf in het diepe stort met een opdracht, wil je precies weten waar je aan begint. Je moet zelf kunnen inschatten of het überhaupt de moeite waard is.

Kenson: ‘Duidelijke verwachtingen vind ik belangrijk. Als zzp’er wil ik mijn stempel drukken, een vuist maken en problemen oplossen. Wat kan ik toevoegen? Wanneer ik niet duidelijk weet waar ik naartoe werk is het achteraf moeilijk aantonen wat ik allemaal bereikt heb tijdens de opdracht. Daarom is goed verwachtingsmanagement vanuit de bemiddeling voor mij non-negotiable. Sterre wierp deze opdracht bij Refresco op mijn bord en alles was duidelijk in kaart gebracht. Ik wist precies waar ik mijn energie in moest steken en wat van mij verwacht werd.’

 

Fijne communicatie

In de jungle van recruitment en het bedrijfsleven, is goede communicatie key. Zonder een sterke communicatie komen we niet verder. Berend, de vrije vogel, wilde voor zijn eerste zzp-opdracht geen saaie sleur, maar iets waar zijn bloed sneller van gaat stromen.

Berend: ‘Voor mij is het type bedrijf erg belangrijk. Ik moet de connectie voelen met het team, anders is het voor mij niet te moeite waard. Het mooie aan het contact met Sterre, was dat ze nooit om de hete brei heen draaide. Duidelijkheid en transparantie stonden centraal. ForAmbition houdt de kaarten open en bloot op tafel. Af en toe checkte Sterre hoe de opdracht verliep. En als ik vragen had, dan kon ik gewoon bellen of appen en binnen een uur was ik al in de mix met antwoorden. Dat betekent dat ik nooit hoef te gissen waar ik sta. Straight up, no bullsh*t.’

 

No pressure

No pressure, laat dat duidelijk zijn. Het doel van ForAmbition is om opdrachtgevers ruimte te ademruimte te geven en zzp’ers naar nieuwe badass opdrachten te loodsen. En dat doen we zonder druk, maar met gepaste snelheid.

Kenson: ‘Sterre en ik waren al een tijdje aan het babbelen over de klus bij Refresco zodat ik het allemaal op mijn eigen tijd kon laten bezinken. Sommige bureau’s willen je meteen aan het lijntje houden en geven veel druk. Dat voelt onpersoonlijk en dat is niet mijn stijl. Sterre gaf me de ruimte die ik nodig had, maar als het gaspedaal moest worden ingetrapt, was ze er als een raket. Alles werd in no-time geregeld. ForAmbition heeft een hele goede vibe. Het contact was ook straight-up en no-nonsense. Geen gedoe met lange procedures of stomme vragenlijsten.

 

Positieve ervaring

Beide knapen kijken met een brede grijns naar de epische bemiddeling van ForAmbition. Ze zouden dan ook graag nog een keer met ons in zee gaan.

Kenson: ‘ForAmbition heeft serieus geluisterd naar mijn wensen en eisen voor een opdracht. Ze snappen echt wat ik zoek.’

 

Berend: ‘Uiteindelijk draait alles om die vette opdracht. Als ik weer zo’n fantastische kans op mijn pad krijg, dan grijp ik die met beide handen aan. Dat komt door het fijne contact en de no-nonsense cultuur van ForAmbition.’

 

Op zoek naar een next-level interim recruitment avontuur? Wij zijn jouw partners in crime bij het speuren naar die perfecte klus. Interesse? Bekijk onze andere cases of neem direct contact op met Sterre. Success guaranteed!

 

In short

No-nonsense communicatie
Transparantie is key
Geen gedoe met moeilijke contracten

For those who

Thrillseek

Get in contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag eens vrijblijvend kennis maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan