Barbara – dé superster van HUBSUB

Barbara is een jonge ervaren Interim zzp-recruiter. Sinds mei 2023 schudt ze de boel flink op bij HUBSUB. Dit is allemaal mogelijk gemaakt door onze Recruitment Consultant Sterre. Barbara’s missie? Het interne team van HUBSUB laten groeien en knallen!

Een vliegende start

Begin april ’23 werd Barbara voor het eerst in de spotlight gezet door niemand minder dan Sterre. Ze was toen net begonnen als zzp’er. “Ondernemen is natuurlijk een risico en kan erg onzeker zijn. Ik wilde graag mijn kansen spreiden. Ik heb toen zelf bedrijven aangeschreven en ben in mijn eigen netwerk opzoek gegaan naar opdrachten.” Barbara had wel oren naar bemiddeling, dus toen Sterre in beeld kwam, dacht ze: ‘Waarom ook niet?’ De opdracht bij HUBSUB klonk meteen als een uitdagend avontuur. Ze is erin gedoken als een rockster. In mei ’23 was het zover, Barbara ging vol gas aan de slag bij HUBSUB.

Barbara vindt het belangrijk dat een opdracht meteen goede vibes heeft en dat je en goede klik hebt met het team van de organisatie. Ook wil ze graag onderdeel zijn van een team, ook als zpp’er. Dat zit bij HUBSUB helemaal snor. “Ik wil het HUBSUB-gevoel ook kunnen overbrengen bij de kandidaten die ik spreek. In een opdracht vind ik het dan ook belangrijk dat de taken voor een groot deel aansluit op mijn eerdere ervaring en dit verder kan uitbouwen. Ook duidelijke afspraken zijn belangrijk. Als ‘Interimmer’ wil je natuurlijk meteen knallen en snel kunnen leveren.”

 

Communication is key

Sterre laat regelmatig van zich horen. Niet via saaie emails, maar gewoon Face-to-face intakes op kantoor van ForAmbition. Sterre komt zelfs naar Barbara’s battlefield, de locatie van de opdracht. Sterre blijft op de voorgrond treden. Ze blijft tijdens de hele opdracht vragen hoe het gaat. “Sterre is heel laagdrempelig, komt haar afspraken na en is altijd bereid om te helpen. Ik word ook uitgenodigd voor events en betrokken bij nieuws over opdrachten. Door dit warme contact heb ik een gevoel van wederzijdse betrokkenheid, wat voor mij belangrijk is in een bemiddeling.”

ForAmbition is het eerste bureau waar Barbara door bemiddeld wordt. Zelf heeft ze ook bedrijven benaderd, maar kreeg ze vaak geen berichtjes terug. “Bij grote bedrijven moet je maar net bij het juiste poppetje terechtkomen en heb je met veel verschillende mensen contact. ForAmbition is daarentegen heel toegankelijk en heeft een persoonlijke aanpak. Als zzp’er heb je één contactpersoon.”

 

Jungle van opdrachten

Voor Barbara neemt de bemiddeling meerdere dingen uit handen. Ze vindt het prettig dat het stukje van prijsonderhandeling voor haar gedaan wordt. ForAmbition heeft al afspraken gemaakt voordat ze op gesprek gaat. “Je voelt je iets lichter via een bureau. Je moet natuurlijk wel je gesprek goed doen, net zoals bij een ‘normale’ sollicitatie. Maar het is fijn dat de relatie tussen ForAmbition en HUBSUB er al is.” En de volgende keer? Als ForAmbition weer aanklopt, dan staat Barbara hier zeker open voor. Barbara geeft verder nog aan dat ze zeker een volgende keer door ForAmbition bemiddeld zou willen worden. “ForAmbition heeft een badass netwerk met veel ervaring.  Ze weten wat er speelt bij klanten. Ik hoef dan niet helemaal alleen op zoek in de jungle van nieuwe opdrachten. Dat ontzorgt mij als ondernemer en geeft me ruimte om te schitteren.”

Ben jij net als Barbara op zoek naar een naar geschikte zzp-opdracht? Neem dan snel contact op met onze Recruitment Consultant (interim) Sterre via sterre@forambition.nl of 06 28517823

In short

Betrokkenheid gedurende de hele opdracht
Opdracht sluit goed aan bij wensen
Groot netwerk van ForAmbition

For those who

Thrillseek

Get in contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag eens vrijblijvend kennis maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan