Meet Dyon!

In zijn stageperiode kwam Dyon op slippers naar kantoor, waar hij vervolgens verontwaardigd werd weggestuurd door zijn toenmalige stagebegeleider Joost. Little did they know dat die energieke, speelse student enkele jaren later met hem samen zou gaan ondernemen. Inmiddels is hij Operationeel Manager voor ForAmbition en ForWork. Dyon wil altijd het beste uit zichzelf én uit anderen halen en is altijd in voor een flauwe grap.

Q: Wat is jouw grootste uitzend blunder?
A: Ik denk dat die nog dateert vanuit mijn stageperiode. Ik had toen – op papier – een goede kandidaat gevonden via Nationale Vacaturebank. Ik had met de kandidaat via mail contact en haar cv zag er heel goed uit. Ik dacht een parel in handen te hebben en heb deze meteen voorgesteld aan de klant. Ze mocht meteen op gesprek komen. Na afloop bel ik uiteraard altijd even hoe het gesprek verlopen is. De klant was niet zo te spreken en vroeg of ik voortaan alleen kandidaten door kon sturen die Nederlands spraken (dat was nodig voor die functie). Ik heb toen een harde les geleerd dat persoonlijk contact erg belangrijk is en je altijd moet weten wie je naar een klant stuurt.

Q: Hoe ben jij op een bedrijfsfeestje?
A: Ik ben niet per se de gangmaker op een feestje. Als ik merk dat er ruimte is om los te gaan, kan ik wel lekker mezelf zijn. Ik hou wel van een dansje. Als er op een bedrijfsfeestje niet gedanst is, is het geen geslaagd feest in mijn ogen.

Q: Wat is jouw guilty pleasure?
A: Wat niet iedereen weet, is dat ik op mijn zolder een racestoel heb waar ik graag Formule 1 spellen op speel. Ik ben zelfs zo fanatiek dat ik standaard elke woensdagavond meedoe met een competitie waarbij je tegen anderen gaat racen.

Q: Waar kunnen mensen je voor wakker maken?
A: Ik hou van Formule 1. Daar kan je me wel voor wakker maken. Als een race in de nacht plaatsvindt door tijdsverschil, zet ik er speciaal mijn wekker voor. Waar je me ook voor mag wakker maken is op reis gaan. Dan ga ik wel mee. Laat me voor de rest vooral lekker slapen!

Q: Wat is jouw favoriete moment van de werkdag?
A: Omdat mijn dagen erg afwisselend zijn heb ik geen vast patroon in mijn werk. Ik ben niet per se een ochtend mens. Wel heb ik een favoriet moment van de werkweek. Dat is de vrijdagmiddag als onze bedrijfsborrel van start gaat. Ik vind het prachtig om te zien hoe ons team dan bij elkaar zit en oprecht lol heeft met elkaar onder het genot van een drankje.

Q: Wat zijn drie dingen waar je niet zonder kan leven?
A: Koffie! Als ik het niet drink krijg ik hoofdpijn. Er gaan toch zeker wel zes koppen koffie op een dag in. En Elke, mijn vriendin. Daar kan ik ook echt niet zonder. Met haar kan ik erg fijne gesprekken hebben en goed sparren. Onder andere over het werk en belangrijke keuzes die gemaakt moeten worden. Dat helpt me soms enorm. Als derde zou ik rust kiezen. Ik denk dat ik heel goed ben in het pakken van mijn rustmomenten. Deze heb ik ook echt nodig. Dat houdt onder andere in dat ik 8 uur per nacht moet slapen. Ook vind ik veel rust in het sporten. Ik tennis graag, ben scheidsrechter bij voetbal en ik race natuurlijk graag in mijn stoel op zolder. Dat soort momenten zijn voor mij erg belangrijk naast werk en tijd die ik doorbreng met vrienden en mijn vriendin.

Q: Wat is jouw geheime talent?
A: Als ik ergens goed in ben laat ik het ook wel graag zien. Dan blijft er niet zoveel geheims meer over, haha! Als ik iets moet kiezen, dan is denk ik mijn mensenkennis wel een geheim talent. Het herkennen van mogelijke groei of punten om iemand verder te helpen. Maar ook bijvoorbeeld het aanvoelen als iemand er doorheen zit.

Q: Als je magie zou kunnen gebruiken om een alledaagse taak voor de rest van je leven te doen, wat zou dat dan zijn?
A: Scheren! Dat stel ik altijd zo lang mogelijk uit. Het kost me zoveel tijd. En het probleem is: ik vind mezelf zonder baardhaar niet mooi. Dus ik ga het ook niet iedere dag kaal maken. En als ik dan toch aan de slag ga, dan ben ik ook enorm perfectionistisch. Dan moet het precies zitten zoals ik het wil. Ik kan er dan gerust een kwartier mee bezig zijn. Plus al die irritante haren die je moet opruimen, maken het voor mij echt een rotklusje.  In de avond wil ik graag naar bed en in de ochtend heb ik er geen zin in. Fijn dus als ik dit weg zou kunnen toveren. Aard, aard, aard, alsjeblieft trim mijn baard!

Q: Wat is het eerste wat je zou invoeren als je baas van de wereld zou zijn?
A: Nou, heel veel mensen hebben het over gelijkheid. Dat vind ik wel terecht. Ik zou gelijke kansen voor iedereen invoeren. En dan is het aan iemand zelf om die gelijke kansen te benutten. In de basis zou iedereen hetzelfde beginpunt moeten hebben. Nu merk je veel ongelijkheid omdat iemand een andere kans heeft gekregen vanuit bijvoorbeeld zijn opvoeding of jeugd. Ik zou iedereen graag een goede basis gunnen!

Q: Hoe beschrijven jouw vrienden je in 3 woorden?
A: Sowieso zouden ze zeggen dat ik een tikkeltje eigenwijs ben. Ik ben er altijd van overtuigd dat ik wel weet hoe het werkt tot het tegendeel is bewezen. Mocht ik dan ongelijk hebben, ben ik wel zo sportief om dat toe te geven. Zo ben ik dan ook wel weer. Ze zouden me ook ondernemend noemen. Zowel zakelijk als privé ben ik een kartrekker als het gaat om zaken organiseren en regelen. Dat vind ik ook leuk om te doen. Als laatste zouden ze zeggen dat ik toegankelijk ben. Ik denk dat dat komt omdat ik niet snel oordeel over mensen en ze daardoor de ruimte voelen om dingen te vertellen en kwijt te kunnen bij me.

Q: Wat zou je graag nog willen leren/ bereiken?
A: Ik wil nog een hele boel leren. Ik ben namelijk van mening dat je nooit bent uitgeleerd. Voorheen lag de focus vooral op doelen in het bedrijf en in mijn carrière. Momenteel is dat ook nog een belangrijk onderdeel van mijn leven, maar de grootste ontwikkeling zal nu vooral op privé vlak zijn. Heel cliché, maar ik wil de komende periode leren om een goede papa en partner te zijn.

For those who

Thrillseek

Get in contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag eens vrijblijvend kennis maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan