Meet Boo!

Officemanager Boo is van alle partijen thuis! Boo zorgt ervoor dat andere medewerkers kunnen shinen en dat alles op en top geregeld is op ons gezellige kantoor! Boo flapt er ook vanalles uit, vandaar dat wij haar Shout Out noemen. Ze ‘shout’ ook peptalks door het kantoor om onze collega’s aan te moedigen! HUP FORAMBITION HUP! Wat je nog niet wist van Boo:

Wat is jouw grootste blunder als officemanager?
Boo: “Ik heb eens het verkeerde nummer doorgegeven aan een collega die iemand moest terugbellen. Het was ook echt een heel ander telefoonnummer dan het had moeten zijn. Toen gaf ik een ander nummer door, maar dat was ook niet de goede. Dus toen had die collega al 2 keer een telefoonnummer gebeld waar ze helemaal niks mee kon. Uiteindelijk had die collega toch de juiste persoon gesproken. Altijd goed het nummer checken dus!”

Hoe ben jij op bedrijfsfeestjes?
Boo: “Ik begin altijd wel rustig. Als ik iets meer heb gedronken dan kom ik wel wat meer los. Ik drink nooit te veel en ik weet altijd nog wel hoe ik me moet gedragen. Op feestjes van vrienden drink ik meestal wel iets meer, maar op een bedrijfsfeestje houd ik het enigszins beperkt. Als ik een glaasje op heb, dan durf ik ook meer. Ik doe dan graag een dansje mee!”

Wat is jouw guilty pleasure?
Boo: “Ik heb niet echt hele beschamende guilty pleasures, al zeg ik het zelf. Ik vind het wel heel fijn om de hele dag te Netflixen onder een dekentje met een reep chocola (die gaat ook helemaal op)! Dan ben ik echt tevreden. Ik kijk graag heftige dramaseries over drugsbendes of verslavingen bijvoorbeeld. Dat soort series zijn zo spannend, dan MOET ik wel doorkijken! Verder kan ik echt genieten van sushi! Dat kan ik altijd eten!”

Waar kunnen we jou ‘s nachts voor wakker maken?
Boo: “Beter laat je me slapen. Je mag me zelfs niet wakker maken als je met een bak sushi voor mijn neus staat! Ik ben sowieso geen uitslaper. Wanneer ik wakker ben, dan sta ik ook aan. Ik moet dan ook dingen doen, ik kan niet blijven liggen en niks doen.”

Wat is jouw favoriete van de werkdag?
Boo: “Ik vind het fijn als ik net iets eerder ben dan de rest. Ik kan dan lekker rustig opstarten. Zoals even de vaatwasser uitruimen, de koffieapparaten aanzetten en even alles checken. Daarna komt iedereen binnendruppelen en ik vind het fijn als ik er dan al ben. Daarna kan ik lekker aan de gang met mijn werkzaamheden.”

Wat zijn 3 dingen waar je niet zonder kan leven?
Boo: “Op nummer 1 staat echt mijn dochter. Ze gaat nu net naar de middelbare school en het is echt een topper. Daarnaast kan ik niet zonder mijn lieve vriend. Samen hebben we de grootste lol. En daarna komen mijn vrienden en familie. Ik ben heel sociaal en vind het fijn om mensen om me heen te hebben. Ik zie vrienden vaak in het weekend. Ik vind het fijn om er voor mensen te zijn dus ik help graag mee verhuizen of pas op de kids van vrienden. De deur staat bij ons altijd open, maar bij onze vrienden is dat net zo. Als er vrienden over de vloer komen wordt er vaak uitgebreid gekookt en in de zomer steken we graag de barbecue aan.”

Wat is jouw geheime talent?
Boo: “Ik vind zingen heel leuk. Dat is vaak ook te horen hier op kantoor. Vroeger wilde ik heel graag naar de musicalacademie, maar daar werd ik helaas niet aangenomen. Ik heb daarvoor heel veel audities gedaan, maar echt 1 op de 100 mensen wordt daarvoor aangenomen. Heel jammer, maar ik ben me toen gaan richten op andere dingen. Zingen ben ik wel altijd blijven doen. Ik heb vroeger zangles gehad en heb vorig jaar gezongen op de bruiloft van een vriendin! Dat was superleuk om te doen. Deze zomer ga ik weer op een bruiloft zingen, nu al zin in!”

Welke alledaagse taak zou jij het liefst wegtoveren?
Boo: “Ik vind de vaatwasser uitruimen het vervelendst. Niemand anders doet dat bij mij thuis. Ik vind het irritant om alle spullen op te ruimen en ze daarna toch weer nodig te hebben om te koken. Alle spulletjes staan ook vaak overal of nergens en het duurt me altijd net te lang.”

Wat zou je veranderen als je de baas van de wereld was?
Boo: “Als het op een of andere manier zou kunnen, dan zou ik oorlogen en ruzies willen voorkomen. Ik zou ervoor zorgen dat er meer gepraat wordt of op een andere manier een deal wordt gesloten. Als ik kijk naar die verschrikkelijke beelden, vooral als er kinderen bij betrokken zijn, dan denk ik: ‘Hoe heeft het zover kunnen komen en dat moet toch anders kunnen!’”

Hoe zouden jouw vrienden jou omschrijven in 3 woorden?
Boo: “Enthousiast. Impulsief. Nieuwsgierig. Als ik lekker in m’n vel zit dan ben ik altijd vrolijk. Dan heb ik overal zin in en ben ik dus heel enthousiast. Verder ben ik impulsief. Ik heb soms spontaan zin om op stap te gaan en dan trommel ik mijn vrienden op om gezellig een drankje te doen. En ja, nieuwsgierig. Ik kan er niet tegen als ik maar een half verhaal ken. In mijn werk moet ik dat soms loslaten want niet alles is relevant voor mij. Maar privé wil ik wel altijd alles weten. Wat mijn dochter bijvoorbeeld allemaal heeft uitgespookt haha! Het zit gewoon in mij om alles te willen weten.”

Wat zou je nog graag willen leren of bereiken?
Boo: “Ik leer elke dag nog dingen bij als het gaat om mijn rol als officemanager. Verder wil ik graag leren om in sommige situaties anders te reageren en niet op alles meteen een reactie te hoeven geven. Ik moet leren om eerst even na te denken en dan pas te reageren. Ik bedoel het altijd goed, maar soms is afwachten of een keer je mond houden beter! Verder ben ik heel blij met de functie die ik nu heb binnen dit (te) gekke bedrijf. Ik wil steeds meer taken op me nemen en wie weet ook collega’s ondersteunen op het gebied van recruitment.”

Muziek

Familie

Reizen

Koken

For those who

Thrillseek

Get in contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag eens vrijblijvend kennis maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan