Meet Dennis!

Dennis hoort inmiddels bij het interieur van de ForAmbition. Als recruitment manager zorgt hij dat elke consultant kan shinen op hun opdracht. Een ding is zeker: hij zorgt altijd dat het een succes wordt. Wat je nog niet wist van Dennis:

Q: Wat is jouw grootste recruitmentblunder?
A: Ik kan soms wel eens wat chaotisch zijn. Zo heb ik bijvoorbeeld een keer een bevestiging van een afspraak gestuurd naar een .com e-mailadres en dat had een .eu e-mailadres moeten zijn. Gelukkig heb ik het uiteindelijk nog even gecheckt toen ik geen reactie kreeg en heb ik het naar het juiste e-mailadres gestuurd. Gelukkig heb ik – in de korte periode dat ik nu in de uitzendwereld zit – nog geen grote flaters begaan.

Q: Hoe ben je op bedrijfsfeestjes?
A: Ik ben vaak de aanstichter en aanwezig op bedrijfsfeestjes. Ik hou van een drankje en gezelligheid. Meestal ben ik ook wel degene die het licht uitdoet. Je zult mij niet snel voor het hoogtepunt van de avond zien vertrekken.

Q: Wat is jouw guilty pleasure?
A:Ik ben stiekem wel heel erg fan van Franse chansons. Dat weten niet heel veel mensen. Bij collega’s en vrienden sta ik meer bekend om mijn kennis over andere muziekgenres zoals de 80’s. Mijn favoriete zanger is Charles Aznavour. Edith Piaff vind ik ook goed! Deze liefde is ontstaan omdat ik Frankrijk en de Franse taal ontzettend mooi vind.

Q: Waar kunnen mensen jou ‘s nachts voor wakker maken?
A: Voor een goede fles bubbels kom ik mijn bed wel uit!   

Q: Wat is jouw favoriete moment van de werkdag?
A: Ik vind het leuk om op pad te zijn. Ik vind het moeilijk om stil te zitten en ga graag langs bij klanten. Als ik creatief en commercieel bezig kan zijn ben ik op mijn best. Mijn favoriete moment van de dag is niet echt gebonden aan een tijdstip. Eerder aan een activiteit.

Q: Wat zijn 3 dingen waar je niet zonder kan leven?
A:Ik kan niet zonder hectiek. Ik moet altijd reuring en drukte om me heen hebben. Ik kan ook niet zonder mijn auto. Ik ben echt immens lui. Als die mij afgenomen zou worden zou ik dat het ergste vinden denk ik. Als laatste zou ik mensen om me heen kiezen. Ik vind gezelligheid heel belangrijk. Ik zoek graag de drukte op en heb het liefst altijd mensen om me heen. Weekenden waar ik niets heb gepland, daar maak je mij niet gelukkig mee.

Q: Wat is jouw geheim talent?
A:Op werk verbazen collega’s zich er vaak over dat ik elk 80’s lied ken. Ik hoef maar een paar noten van de intro te horen en ik weet meteen de titel en de artiest. Meestal kan ik ze ook nog meezingen van begin tot eind.

Q: Welke alledaagse taak zou je graag wegtoveren?
A: Poetsen in het algemeen. Ik ben heel raar. Ik heb OCD en smetvrees, maar ik haat poetsen. Dat besteed ik heel graag uit. Ik vind het aan de ene kant vervelend als mijn huis een troep is, maar vind het ook verschrikkelijk om het te doen.

Q: Wat zou je veranderen als je baas van de wereld was?
A: Ik zou de maximum snelheid op de snelwegen weghalen en naar onbeperkt zetten. Net als in Duitsland lekker kunnen doorrijden.

Q: Hoe omschrijven jouw vrienden jou in 3 woorden?
A: Extra, haha! Ik doe er altijd net even een schepje bovenop. Ik denk dat mensen mij ook zouden omschrijven als ijdel. Zelf vind ik dat wel meevallen. Ik ben graag verzorgd, maar extreem ijdel zou ik mezelf niet noemen. Ze zouden me ook eigenwijs noemen. Ik doe altijd waar ik zelf zin in heb. Ik wil ook altijd gelijk hebben. Dat heb ik niet altijd, maar ik zorg er wel voor dat het lijkt alsof ik gelijk heb. Mijn moeder zegt altijd: ‘jij weet het altijd zo voor elkaar te krijgen dat je op de een of andere manier toch gelijk hebt.’ Ik vind altijd wel een stukje waar ik gelijk over heb. Als ik niet volledig gelijk heb, vind ik wel iets binnen dat argument wat wel klopt.

Q: Wat zou je graag nog willen leren of bereiken?
A: Ik zou graag leren om minder chaotisch te zijn. Ik heb er zelf geen last van, maar mijn omgeving soms wel. Privé en zakelijk. Ik ben een chaoot en heb het in mijn hoofd allemaal op orde maar voor de buitenwereld lijkt dat van niet. Zakelijk heb ik wel nog een agenda, privé niet. Dan krijg ik regelmatig de vraag: ‘Waar ben jij?’. Ik zou voor de buitenwereld dus wat minder chaotisch willen zijn. Iets meer structuur zou wel welkom zijn.

Planten

Dansen

Fotografie

Concerten

For those who

Thrillseek

Get in contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag eens vrijblijvend kennis maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan