Meet Elske!

Elske is de marketeer van onze gezellige bende. En Elske heeft erg groene vingers. Ze heeft namelijk zo’n 80 kamerplanten in haar kleine appartementje staan. Dus ook voor plantadvies kan je haar bellen. Ze probeert dan ook ons kantoor lekker te vergroenen, want die paar kunstplanten vindt ze echt niet meer kunnen… Wat je nog niet wist van Elske:

Q: Wat is jouw grootste marketing blunder?
A: In mijn vorige job was ik verantwoordelijk voor de sociale media. Ik heb toen per ongeluk een persoonlijke post op de bedrijfs-Instagram geplaatst. Gelukkig zag een collega dit heel snel en heb ik het meteen weer verwijderd. Lesje geleerd: Altijd heel goed opletten met welk account je bezig bent.

Q: Hoe ben je op bedrijfsfeestjes?
A: Ik ben diegene die altijd foto’s en filmpjes maakt. Ik vind het leuk om een blijvende herinnering te hebben. Ik heb ook zo’n Instax-camera die meteen foto’s uitprint. Die komen allemaal op onze hall-of-fame te hangen op het kantoor. Leuk om later terug te kijken. Verder vind ik het leuk om met iedereen een praatje te maken. Ik ben niet iemand die heel erg op de voorgrond treedt. Maar als gedanst wordt, dan dans ik lekker mee.

Q: Wat is jouw guilty pleasure?
A: Naar tuincentrums gaan. Ik bezoek er elke week wel een of soms zelfs meerdere op een dag. Het liefst naar een tuincentrum die ook bijzondere planten heeft. Ik reis er zelfs het hele land voor af. Helemaal leuk als de kerstshows er weer zijn. Ik ben echt een plantgekkie. Ik heb zo’n 80 kamerplanten (and counting) in mijn mini-appartement. Echte jungle vibes dus. Ik koop bijna altijd wel iets, ook al heb ik geen idee waar ik het kwijt moet.

Q: Waar kunnen mensen jou ‘s nachts voor wakker maken?
A: Ik laat mijn nachtrust niet graag verstoren. Ik val vaak moeilijk in slaap, dus als ik slaap, laat me dan ook lekker liggen. Er is wel 1 uitzondering. Bovenaan mijn bucketlist staat het Noorderlicht zien en dit vindt natuurlijk ’s nachts plaats. Dus mocht ik nou op reis zijn in het hoge noorden en het Noorderlicht is midden in de nacht zichtbaar, maak mij dan maar heel snel wakker. Ik ben al een keer op reis geweest naar IJsland, maar toen hebben we het Noorderlicht helaas niet gespot. Terug voor een herkansing dan maar?!

Q: Wat is jouw favoriete moment van de werkdag?
A: Ik vind de leukste momenten als ik creatief bezig kan zijn. Bijvoorbeeld als er een creatieve tekst geschreven moet worden voor een nieuwe collega. Of een serie LinkedIn-posts opgemaakt moeten worden. Ook bij het maken van een flyer kan ik mijn ei goed kwijt. Laat mij maar lekker ‘knutselen’.

Q: Wat zijn 3 dingen waar je niet zonder kan leven?
A: Planten, chocola en mijn vriendinnen. Planten is denk ik wel duidelijk ondertussen. Daarnaast ben ik een echte zoetekauw met een zwak voor chocola. Mijn favoriete zijn Maltesers en de blauwe M&M’s omdat ik die lekker kan dooreten. Verder kan ik ook echt niet zonder mijn lieve vriendinnen. Een paar vriendinnen ken ik al sinds de basisschool. Ze steunen me in alles en kan ook alles bij ze kwijt en zij ook bij mij!

Q: Wat is jouw geheim talent?
A: Ik ben heel lenig. Ik kan zo in de spagaat gaan zitten. Dat is dan ook mijn speciale party trick. Vroeger kon ik zelfs mijn benen in m’n nek leggen. Ik heb altijd gedanst en daar kregen we lenigheidstraining. Tegenwoordig dans ik niet meer zo veel, maar doe wel regelmatig aan yoga waardoor ik toch lekker soepel blijf. Ik ben dus zeer flexibel, letterlijk en figuurlijk.

Q: Welke alledaagse taak zou je graag wegtoveren?
A: De afwas. In mijn appartement heb ik helaas geen vaatwasser. Ik heb vaak echt geen zin om na het eten die stomme afwas nog te gaan doen, dan wil ik gewoon lekker relaxen. Soms laat ik wel eens staan, maar dan is het de dag daarna natuurlijk 2x zoveel en daar heb ik dan ook weer spijt van.

Q: Wat zou je veranderen als je baas van de wereld was?
A: Ik ben zelf best veel met duurzaamheid en klimaat bezig. Ik eet bijvoorbeeld ook (bijna) geen vlees. Ik zou graag willen dat vegetarische/veganistische opties steeds meer de standaard wordt en dat dit nog goedkoper en toegankelijker wordt. Gelukkig gebeurt dit al steeds meer. Maar als ik de baas van de wereld zou zijn, zou ik dit nog een extra boost geven.

Q: Hoe omschrijven jouw vrienden jou in 3 woorden?
A: Sociaal, creatief en perfectionistisch. Sociaal omdat ik altijd voor iedereen klaar sta. Ik sta bij veel mensen onder de sneltoets voor eerste hulp bij kamerplanten maar ook met andere problemen/vragen bied ik altijd een luisterend oor en sta open voor een gesprek. Daarnaast ben ik creatief en kom vaak met originele ideeën. Verder ben ik echt een perfectionist. Bij alles wat ik doe of maak, wil ik dat het perfect is. Of dat nu een vriendinnenweekend organiseren of een flyer ontwerpen.

Q: Wat zou je graag nog willen leren of bereiken?
A: Het marketingvak is natuurlijk erg breed. Ik vind vormgeving heel erg leuk om te doen. Vooral werken in Photoshop en InDesign, daar kan ik mijn ei in kwijt. Ik zou graag mijn grafische skills verder willen ontwikkelen zodat ik naast marketeer ook grafisch vormgever kan toevoegen aan mijn CV.

Planten

Dansen

Fotografie

Concerten

For those who

Thrillseek

Get in contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag eens vrijblijvend kennis maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan