Meet Esmee!

Esmee is een stille genieter. Een rustige en fijne collega die veel gezelligheid toevoegt aan our squad. Een doelgerichte consultant. Als ze iets voor ogen heeft gaat ze recht op haar doel af. Wat we nog niet wisten van Esmee:

Q: Wat is jouw grootste recruitment blunder?
A: Ik heb een keer per ongeluk twee kandidaten omgewisseld, waardoor ze bij de verkeerde hiring manager zaten. Gelukkig kon iedereen er om lachen en heb ik ze kort na aanvang van het gesprek van plek laten wisselen.

Q: Hoe ben je op bedrijfsfeestjes?
A: Ik ben een stille genieter. Ik moet altijd even de kat uit de boom kijken, maar dan kom ik langzaam aan los. Ik kan erg genieten van de mensen om me heen, zonder zelf heel erg in het middelpunt te staan. Ik laat anderen graag op de voorgrond treden. Geef me een drankje en wat te kijken en ik ben heel de avond zoet.

Q: Wat is jouw guilty pleasure?
A: Op de bank liggen met een bak sushi. Én een wijntje en een goede film. Dat doe ik het allerliefst. Dan kijk ik een spannende thriller of een avonturen film. Politie series vind ik ook erg goed. CSI, bones, noem het maar op. Mijn lievelingsfilm is de Davinci code. Dat soort mysteries vind ik geweldig.

Q: Waar kunnen mensen jou ‘s nachts voor wakker maken?
A: Ik ben heel erg gesteld op mijn slaap. Laat me maar gewoon lekker slapen, ik heb mijn slaap hard nodig!

Q: Wat is jouw favoriete moment van de werkdag?
A: Ik heb twee favoriete momenten. Natuurlijk het ForAmbition borrelmomentje op vrijdag, maar ook kan ik erg genieten van de ochtenden. Ik probeer altijd iets eerder op kantoor te zijn, zodat ik rustig kan opstarten. Dan bekijk ik even mijn lijstje door wat ik die dag allemaal moet doen en maak ik prioriteiten. Met een lekker bakje koffie.

Q: Wat zijn 3 dingen waar je niet zonder kan leven?
A: Contact met mensen vind ik erg fijn. Ik heb dan ook graag mensen om me heen. Je zou mij niet alleen op de wereldbol moeten zetten. Daar zou ik heel ongelukkig van worden. Ook hou ik heel erg van lekker eten en drinken op een terrasje. Lekker bourgondisch of fancy uiteten. Met name Aziatisch! Vooral tussengerechten vind ik een fijn concept. Lekker wat kleinere gerechtjes delen! Helemaal top als er lekker bijpassende wijnen bijzitten.

Q: Wat is jouw geheim talent?
A: Ik ben heel muzikaal. Ik heb vroeger altijd zang- en pianoles gehad. Nu doe ik er eigenlijk helemaal niets meer mee. Aan de ene kant zonde, maar ik ben ook niet iemand die graag op een podium staat. Helaas past er in ons appartement geen piano. Laatst heb ik wel een gitaar gekregen voor mijn verjaardag. Nu ben ik mezelf een beetje gitaar aan het leren. Van mijn vader heb ik in mijn opvoeding vooral sixties en seventies muziek meegekregen. Ik zoek het dus meer in het oude dan in het nieuwe.

Q: Welke alledaagse taak zou je graag wegtoveren?
A: Stofzuigen. Ben ik net klaar en dan is het voor mijn gevoel al weer vies. Ik ben met koken vaak wat slordig en dan valt er weer iets per ongeluk. Gelukkig heb ik een robotstofzuiger gekocht die het taakje eigenlijk al wegneemt. Er zit zelfs een dweilstand op. Wat wil je nog meer?

Q: Wat zou je veranderen als je baas van de wereld was?
A: Dat iedereen vreedzaam samenleeft. Geen conflicten, oorlogen en geweld meer. Af en toe schrik ik echt hoeveel geweld er op de wereld is. Bijvoorbeeld met de avondklok of situaties die gebeuren in Amerika.

Q: Hoe omschrijven jouw vrienden jou in 3 woorden?
A: Zorgzaam, ik zorg graag voor de mensen om mij heen. Ik zorg altijd dat er lekkere dingen in huis zijn of als iemand zich niet lekker voelt, bekommer ik me. Mijn vriend vind me vindingrijk. Dat kwam door het verhuizen. Als iets dan niet lukt, ga ik kijken hoe we het wel voor elkaar kunnen krijgen. Heel oplossings- en doelgericht. Als laatste noemen ze me een doorzetter. Als ik iets wil, dan krijg ik het ook. Laatst wilde ik bijvoorbeeld tickets voor de zwarte cross. Ik heb heel de dag op de app gezeten. Ik ben doorgegaan totdat ik ze had!

Q: Wat zou je graag nog willen leren of bereiken?
A: Ik zou dus graag beter gitaar willen spelen. Op basis van werk wil ik zo veel mogelijk leren in de recruitmentwereld. Als ik collega’s hoor over vette campagnes die ze hebben opgezet denk ik: dat wil ik ook! Daar wil ik zo veel mogelijk uithalen. In de toekomst zou ik dan recruitment wat meer willen loslaten en focussen op strategieën en het grotere geheel.

De andere squad members ontmoeten? Dat kan hier.

Koken

Lezen

Gitaarspelen

Wijntjes op terras

For those who

Thrillseek

Get in contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag eens vrijblijvend kennis maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan