Meet Gio!

Meet Gio! Gio is al sinds november part of the family. Met zijn grappen en catchphrases weet hij collega’s altijd aan het lachen te maken. Gio is een echte doener en gebrand om resultaat te boeken. Momenteel werkt hij als (Corporate) recruitment consultant bij Arvato waar hij hulp biedt met recruitment vraagstukken. Wat je nog niet wist van Gio:

Q: Wat is jouw grootste recruitment blunder?
A: Ik had per ongeluk twee kandidaten op hetzelfde moment gepland. Toen stonden ze ineens allebei aan de deur en heb ik het gesprek met beide tegelijk gevoerd. Dat was in mijn eerste maand als recruiter. Wat ik daarvan heb geleerd? Altijd goed je agenda bijhouden! Het is me daarna nooit meer overkomen.

Q: Hoe ben je op bedrijfsfeestjes?
A: Ik houd wel van een dansje, maar vind het ook leuk om met collega’s te kletsen! Je vind me dus eigenlijk overal en nergens mét een biertje in mijn hand.

Q: Wat is jouw guilty pleasure?
A: Wat betreft vinyl platen heb ik echt een gat in mijn hand. Daar gaat maandelijks stiekem best veel geld naartoe. Ik ben groot fan van hiphop en rap. Het album van 50 cent ‘Get rich or die trying’ is mijn favoriete album.

Q: Waar kunnen mensen jou ’s nachts voor wakker maken?
A: Wanneer ik weet dat er een nieuw album van een hele goede artiest aankomt, bijvoorbeeld van The Weekend. Daar blijf ik voor wakker of zet ik mijn wekker voor, zodat ik het meteen na de release kan luisteren.

Q: Wat is jouw favoriete moment van de werkdag?
A: Dat zijn voor mij de ochtenden. Dan hebben we vaak een dagstart en bepalen we de doelstellingen voor die dag. Dat vind ik leuk om te doen, het tactisch met elkaar aan tafel zitten en overleggen wat er vandaag moet gebeuren om de dag succesvol te maken.

Q: Wat zijn drie dingen waar je niet zonder kan leven?
A: Parfum, ik hou ervan om lekker te ruiken en zorg ervoor dat ik altijd fris ruik. Ook kan ik niet zonder een bakje koffie in de ochtend. Zonder voelt het begin van mijn dag niet compleet. Als laatste kan ik niet zonder mijn AirPods. Op momenten dat ik iets aan het doen ben en me graag wil focussen, kan ik me daarmee even afsluiten.

Q: Wat is jouw geheim talent?
A: Ik kan meer dan 30 spiergroepen uit het menselijk lichaam benoemen. Én de daarbij horende Latijnse benaming. Ik ben een tijd heel fanatiek bezig geweest met sporten. Ik wilde toen alles over het menselijk lichaam weten. Welke spiergroepen zijn er en wat is hun functie? Al deze benamingen ken ik nog steeds uit mijn hoofd.

Q: Welke alledaagse taak zou je graag wegtoveren?
A: Afwassen, daar heb ik een hekel aan. Ik woon momenteel alleen dus vind ik het zonde om daar een vaatwasser voor aan te schaffen. Maar afwassen kost me erg veel tijd, want wat ik doe wil ik goed doen. In dat opzicht ben ik een perfectionist, dus ik was elk bord heel grondig. Mensen zullen mij in ieder geval nooit betrappen op een vies glas.

Q: Wat zou je veranderen als je baas van de wereld was?
A: Ik zou benzine en boodschappen gratis maken. Ik vind dat je van A naar B moet kunnen gaan zonder een prijs en dat iedereen toegang tot voedsel moet hebben.

Q: Hoe omschrijven jouw vrienden jou in 3 woorden?
A: Ik denk allereerst sympathiek, omdat ik altijd goed de tijd neem voor mijn vrienden en oprechte interesse toon. Ik probeer mensen in mijn omgeving ook altijd op te fleuren en wil dat ze zich goed voelen. Ook zouden ze me een doorzetter noemen. Ik heb veel tegenslagen gehad, maar ga altijd door. Mijn motto is: falen is geen optie. Als laatste vinden ze me denk ik humoristisch. Ik maak altijd grapjes. Ik zoek daarbij graag het randje op, maar er net niet overheen gaan.

Q: Wat zou je graag nog willen bereiken?
A: Ik zou uiteindelijk graag een rol hebben binnen een management. Ik heb denk ik veel kwaliteiten om mensen mee te nemen in bepaalde processen en ze te coachen waar nodig. Ik ben er nog lang niet en veel te leren op dat gebied, maar dat is zeker waar ik naartoe wil.

For those who

Thrillseek

Get in contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag eens vrijblijvend kennis maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan