Meet Milou!

Milou is de benjamin van onze squad. Jong, maar onbevreesd. Moeiteloos houdt zij ons op het rechte pad in de recruitment jungle. Ze staat daarom ook wel bekend als onze ‘navigator’. Ze plant niet alleen haar routes op het circuit, maar ook in haar werk en privéleven. Wat je nog niet wist van Milou:

Wat is jouw grootste recruitment blunder?
Milou: “Dat was in mijn eerste stage waar ik iets met recruitment heb gedaan. Daar moest je iemand twee keer bellen met een officiële waarschuwing en bij het 3e telefoontje kon diegene ontslagen worden. Ik kreeg toen de opdracht om iemand voor de 3e keer te bellen met de boodschap dat hij ontslagen was. Super spannend telefoontje om te doen. Ik heb hem toen gebeld met ‘sorry, je bent ontslagen’. Maar iets voelde niet helemaal lekker. Ik ben toen terug gaan zoeken in mijn geschiedenis en nu bleek het dus dat ik hem de 2e keer niet te pakken had gekregen. Ik heb toen dus niet telefonisch kunnen toelichten wat hij verkeerd had gedaan. Toen ik hierachter kwam ben ik meteen naar mijn stagebegeleider gegaan. We hebben hem toen samen nog een keer opgebeld en uitgelegd dat het een fout van ons was, dat de officiële waarschuwing nog wel blijft staan maar zijn contract nog niet was beëindigd. Echt een superstomme fout. Sindsdien hamer ik er ook op om alles goed te noteren en te controleren. Lesje geleerd!

Hoe ben jij op bedrijfsfeestjes?
Milou: “Met collega’s kan ik best los zijn, maar je zal mij niet zo snel op de tafel zien dansen. Dan moet er wel heel veel drank in zitten, maar ik drink nooit heel veel. Vroeger danste ik veel op feestjes, maar dat doe ik eigenlijk niet meer. Ik ben altijd bang wat anderen van me denken. Als ik genoeg gedronken heb, denk ik soms wel dat ik heel goed kan dansen.’

Wat is jouw guilty pleasure?
Milou: “Ik ben helemaal fan van de Harry Potter-films. Die kijk ik ieder jaar met Kerst en vaak nog een keer ergens in het jaar. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Mijn favoriete film is de eerste, The Philosopher Stone.”

Waar kunnen we jou ‘s nachts voor wakker maken?
Milou: “De pasta die mijn opa en oma maken zijn zo lekker. De tomaten worden zelf gekweekt en geplukt en ook de pasta ook helemaal zelf gemaakt. Maar zijn variant met roomsaus is ook zo goed! Je mag mij ook wakker maken voor chocoladefondue met fruit. Op de meest random momenten heb ik hier zin in. Dan ga ik samen met mijn zusje naar de supermarkt en halen we fruit en smeltchocolade. Je mag me dus wakker maken voor een pasta van opa en oma en als toetje chocoladefondue.”

Wat is jouw favoriete van de werkdag?
Milou: “Ik vind na de pauze een fijn moment. Je hebt dan net even tijd voor jezelf gehad en ik heb nieuwe energie om aan de slag te gaan. Dan kan ik echt knallen: BAM BAM BAM. Na de pauze gaat alles een stuk sneller naar mijn idee, dan ben ik gerefreshed. Na de pauze valt alles van de dag ook een beetje op z’n plek en dan weet ik wat ik nog te doen heb. Dan heb ook een duidelijk overzicht voor mezelf.”

Wat zijn 3 dingen waar je niet zonder kan leven?
Milou: “Mijn katten. We hebben er nu nog 3. Mijn beste buddy is helaas vorig jaar overleden, die kat heb ik sinds ik 1 was en we zijn helemaal samen opgegroeid. Eigenlijk kan ik niet zonder hem, maar dat moet helaas toch.

Ik kan ook niet echt niet zonder mijn zusje. Zij is echt mijn beste vriendin. We zijn vorig jaar ook voor het eerst samen op vakantie geweest en we zijn van plan om volgend jaar weer samen te gaan. Vroeger gingen we ook altijd samen naar dansles, we doen eigenlijk alles samen. We spelen vaak spelletjes in de avond. Bijvoorbeeld Yatzee, helemaal geweldig.

Verder kan ik niet zonder mijn sport. Autoracen! Ik kan niet zonder dat wedstijd gevoel. Als ik niet in de auto zit voor een rally of competitie dan zit ik wel in een kart. Vroeger ging ik altijd met mijn vader en opa iedere zaterdagavond karten. We gingen vaak in Mol, maar tegenwoordig ga ik naar verschillende banen, dan heb je wat meer variatie. Ik geef altijd alles, ik heb vaak ook blauwe plekken en spierpijn, maar dat is het altijd waard.”

Wat is jouw geheime talent?
Milou: “Ik ben goed in Escape Rooms! Ik heb ondertussen veel Escape Rooms gedaan. Ik snap die spelletjes heel snel. Zo’n breinbreker los ik snel op en ik zie al snel als er een verband of patroon is. De volgende stap zie ik ook snel.”

Welke alledaagse taak zou jij het liefst wegtoveren?
Milou: “Ramen wassen. Gelukkig hoef je dat niet iedere dag te doen. En de taak opzich vind ik ook niet eens zo erg. Maar dan zit je op de bank en dan zie je ineens die vieze ramen. En dan heb je daar natuurlijk echt geen zin in, want je zit lekker op de bank. Ik irriteer me dan aan die vieze vlekken op het raam, dus dan ga ik het uiteindelijk toch maar doen.”

Wat zou je veranderen als je de baas van de wereld was?
Milou: “Ik zou auto- en motorsport een stuk toegankelijker willen maken. Ik merk dat heel veel circuits het moeilijk hebben. Ze kunnen vergunningen niet rondkrijgen. Heel veel mensen lijkt het ook leuk om een keer te doen, maar het is niet toegankelijk. Ik zou graag mensen het graag een keer willen laten ervaren zodat ze het leuke ervan inzien.

Veel ouders denken ook dat het heel gevaarlijk is en laten hun kind het daarom niet doen. Met karten of autocross heb je een helm en een nekbrace om. Het is lang niet zo eng als ouders denken. Er wordt veel meer gelet op veiligheid. Zo heb ik een brandwerend pak aan en daar onder nog brandwerende kleding, ik heb een 6-punts gordel om. Ik heb ook een veiligheidsbril, helm en mondbescherming. Dus ik ga echt nergens heen als er iets met de auto gebeurd.”

Hoe zouden jouw vrienden jou omschrijven in 3 woorden?
Milou: ‘Ik ben erg nuchter. Ik laat niet snel blijken dat ik een kant kies, ik ben een beetje Zwitserland. Vriendinnen komen ook vaak naar me toe als ze een neutrale en realistische mening over iets willen hebben. Verder ben ik ook altijd vrolijk. En ben ik erg ambitieus en fanatiek. Ik wil graag doelen bereiken en altijd m’n best doen.’

Wat zou je nog graag willen leren of bereiken?
Milou: “Ik wil graag succesvol zijn. Dat hoeft niet in geld uitgedrukt te worden, maar hetgeen wat ik doe, daar wil ik goed in zijn. Ik zou eerst succesvol willen zijn in mijn werk en daarna focussen op mijn privéleven (ik wil minimaal 2 katten en een hondje 😉). Ik wil leren om de beste te zijn, maar niet op een egoïstische manier. Leren om de beste versie van mezelf te zijn.“

Festivals

Autosport

Huisdieren

Koken

For those who

Thrillseek

Get in contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag eens vrijblijvend kennis maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan