Meet Moreno!

Moreno is bij collega’s en klanten erg geliefd om zijn warme karakter. Zijn oprechte interesse zorgt voor goede en diepgaande gesprekken. Hij is ontzettend goed in zijn vak én wordt ook steeds beter in de tafeltenniscompetitie tijdens de vrijdagmiddagborrel. Zijn zelfbenoemde taak als lobbyist voor de gezamenlijke lunch neemt hij uiterst serieus en weet zelfs de standvastigste collega’s over te halen om mee te gaan voor een lekker broodje.

Q: Wat is jouw grootste uitzendblunder?
A: Toen ik nog werkte aan de uitzend kant had ik een gesprek met een kandidaat. We hadden een leuk gesprek en na afloop wil ik hem bedanken en noem ik zijn naam. Op dat moment lees ik wat verwarring op zijn gezicht en besef ik dat ik hem bij een verkeerde naam heb genoemd. Ik keek snel op zijn cv en zag een compleet andere naam staan. Gelukkig kon hij er om lachen en hebben we hem aan een leuke baan weten te matchen.

Q: Hoe ben jij op een bedrijfsfeestje?
A: Op het begin ben ik vrij rustig en maak ik hier en daar een praatje. Na een paar drankjes trek ik vaak mijn dansschoenen wel aan. Ik denk vaak van tevoren: vandaag ga ik het rustig aan doen. Uiteindelijk wordt het dan toch vaak later dan verwacht.

Q: Wat is jouw guilty pleasure?
A: Ik denk kerstmuziek! Zodra het december wordt gaat Skyradio bij mij op. Ik vind kerst een gezellige en fijne tijd, als ik die muziek hoor voel ik altijd warmte van binnen. Het beste kerstnummer allertijden vind ik Driving home for Christmas van Chris Rea. Het liefste zet ik de kerstboom ook al op in november.

Q: Waar kunnen mensen jou voor wakker maken?
A: Ik ben erg gehecht aan mijn nachtrust en heb een goede acht uur per nacht wel nodig. Er zijn geen dingen waar ik ’s nachts mijn bed voor wil uitkomen.

Q: Favoriete moment van de dag?
A: Misschien een cliché, maar het moment dat ik op werk kom en het eerste bakje koffie pak in de ochtend. Ik ben in de ochtend een dieseltje. Ik moet even op gang komen. Tegen de tijd dat ik op kantoor ben, zit ik in mijn volle energie en kan ik er tegenaan.

Q: Wat zijn drie dingen waar je niet zonder kan leven?
A: Lekker eten, ik hou van goed kwalitatief eten! Een goed bed om in te slapen want mijn nachtrust is me heilig. Als laatste zou ik kiezen voor reizen. Ik wil graag altijd nieuwe culturen blijven ontdekken.

Q: Wat is jouw geheim talent?
A: Ik ben dan misschien minder goed in het onthouden van namen, maar gezichten vergeet ik niet snel. Ik kan iemand één keer zien en één half jaar later nog herinneren waar ik diegene tegen kwam.

Q: Als je magie zou kunnen gebruiken om een alledaagse taak weg te toveren, welke zou dit dan zijn?
A: Stofzuigen! Gelukkig hebben we recent een robotstofzuiger gekocht die het voor ons oplost. Scheelt werk en is een stuk minder luid.

Q: Wat is het eerste wat je zou invoeren als je baas van de wereld bent?
A: Gelijke kansen voor iedereen. Ik denk dat wij in Nederland opgroeien met veel kansen en mogelijkheden en dat niet iedereen dezelfde kansen heeft en krijgt door wat voor reden dan ook. Of je nou rijk of arm bent, dat iedereen kansen heeft om je te ontwikkelen.

Q: Hoe zouden jouw vrienden je omschrijven in 3 woorden?
A: Ik denk dat ze me positief zouden noemen. Dat merk je aan mijn mindset. Ik probeer zaken altijd van de positieve kant te bekijken. Ook droge humor. Ik maak vaak flauwe grappen waar niemand om moet lachen. Gelukkig valt dat op kantoor wel mee en hebben we een beetje dezelfde humor. Ik heb vaak gehad dat ik een grap maakte en dat alleen ik in een deuk lag. Als laatste open minded! Ik wil me altijd verdiepen in andere mensen, culturen en werkomgevingen. Ook in discussies probeer ik altijd om perspectieven van een anderen te begrijpen.

Q: Wat zou je graag willen leren of bereiken?
A: Op privé gebied hoe ik de perfecte spaghetti carbonara kan maken. Ik ben al aardig goed op weg, maar wil het nog graag perfectioneren. Op werk gebied wil ik nog meer zelfreflectie krijgen waardoor ik nog effectiever en efficiënter word.

For those who

Thrillseek

Get in contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag eens vrijblijvend kennis maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan