Meet Sefa!

Meet Sefa! Momenteel werkt hij als (Corporate) recruitment consultant bij WPS. Dit doet hij met een luisterend oor en oprechte interesse waardoor hij als geen ander de juiste kandidaten op de juiste plek kan plaatsen. Sefa heeft goede dosis humor en is erg vriendelijk waardoor hij een aanwinst is voor ons team! Wat je nog niet wist van Sefa:

Q: Wat is jouw grootste recruitment blunder?
A: Ik had ooit een kandidaat uitgenodigd voor een gesprek op kantoor. Blijkbaar stond er in de mail richting de hiring manager een link voor een videocall. Eindstand: de kandidaat kwam naar kantoor en de hiring manager belde in vanuit huis. Gelukkig konden we voor de kandidaat een laptop regelen en kon het gesprek alsnog , digitaal, plaatsvinden.

Q: Hoe ben je op bedrijfsfeestjes?
A: Als er leuke collega’s om me heen zijn ga ik helemaal uit mijn dak. Drankjes doen, lekker dansen en grapjes maken. Het is leuk om op deze manier mijn collega’s beter te leren kennen.

Q: Wat is jouw guilty pleasure?
A: 90 days Fiancé op TLC. Dat is wel mijn guilty pleasure! De eerste kennismakingen zijn altijd zo ongemakkelijk, daar geniet ik wel van.

Q: Waar kunnen mensen jou ‘s nachts voor wakker maken?
A: Als er een UFC gevecht plaatsvindt. Daar blijf ik wel voor wakker of zet ik mijn wekker voor. Persoonlijk beoefen ik ook een vechtsport en dat maakt het ook leuker om het te volgen via een livestream of uitzending. Ik raad het zeker aan iedereen aan om een vechtsport te beoefenen, zeker omdat het als een uitlaatklep fungeert en dat je in staat bent om jezelf zo goed mogelijk te kunnen verdedigen in gevaarlijke situaties die wellicht op je pad kunnen komen.

Q: Wat is jouw favoriete moment van de werkdag?
A: De intervisie momenten op vrijdag zijn echt een hoogtepunt voor mij. Het sparren met collega’s vind ik fijn en ook om informatie uit te wisselen en elkaar te helpen. Na een intervisie moment kunnen er nieuwe ideeën ontstaan die wellicht gebruikt kunnen worden in het werkveld. Het is ook fijn om elkaar even te spreken, ook als het goed gaat. Een goed moment om even te ontladen.

Q: Wat zijn 3 dingen waar je niet zonder kan leven?
A: Mijn auto. De onafhankelijkheid vind ik fijn. Ik kan hierdoor gaan en staan waar ik wil. Vrienden, daar kan ik mijn ei kwijt. En ik moet mijn grapjes kunnen maken. Dat is met vrienden toch anders dan bij familie. Uitdagingen. Ik werk graag ergens naartoe en maak me graag nuttig. Zonder doel is er niets aan. Ik ben en blijf graag bezig.

Q: Wat is jouw geheim talent?
A: Mensen imiteren. Als collega’s of BN’ers iets opvallends hebben, ben ik goed in het nadoen hiervan. Try me!

Q: Welke alledaagse taak zou je graag wegtoveren?
A:  Koken! Ik houd van eten, maar na een lange werkdag is het soms vermoeiend om ook nog eens te koken. Ik vind het niet altijd even erg; het hangt echt af van of ik een drukke dag heb gehad of niet.

Q: Wat zou je veranderen als je baas van de wereld was?
A: Ik zou het mooi vinden als elke persoon toegang heeft tot essentiële basisbehoeftes, waaronder schoon drinkwater. Niemand zou moeten lijden onder het gebrek aan basisbehoeften. Het is een uitdagende taak en vergt veel inspanning van overheden/internationale organisaties, maar door een goede samenwerking tussen landen en gemeenschappen moet dit doel te behalen zijn.

Q: Hoe omschrijven jouw vrienden jou in 3 woorden?
A: Absoluut betrouwbaar; wanneer ze me nodig hebben, ben ik er zonder twijfel, ongeacht de omstandigheden. Bovendien houd ik van gezelligheid en fungeer ik als de drijvende kracht die de sfeer levendig houdt, zelfs in serieuzere momenten ben ik de sfeermaker. Een vleugje humor kan dan wonderen doen. Last but not least, mijn ondernemende karakter. Ik heb vaak spontane ideeën en trek er graag op uit. Dan zitten we op de bank en zeg ik, kom jongens we gaan ergens heen. Vaak zijn dat de leukste avonden.

Q: Wat zou je graag nog willen leren of bereiken?

A: Ik wil me graag verder verdiepen in verschillende recruitment strategieën, zodat ik mijn kennis en expertise kan verbreden en de organisatie verder kan helpen met het invullen van de vacatures en alles wat er omheen speelt. Mijn doel is, om nog breder inzetbaar te kunnen zijn op recruitment gebied, dit kan variëren van data-analyse tot aan employer branding.

Fitness

Figurant

Content creator

Beleggen

For those who

Thrillseek

Get in contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag eens vrijblijvend kennis maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan