Inloggen

Hr-oplossingen

Het binnenhalen van goed personeel is belangrijk, maar zorgen dat ze tevreden zijn en op de goede plek zitten net zo. Werkbeleving en -geluk worden steeds crucialer en jouw medewerkers verdienen het allerbeste. Want: als mensen in hun kracht staan, halen ze het meeste uit zichzelf én jouw organisatie. Maar hoe doe je dat? Soms heb je niet alle expertise in huis om dit te realiseren. Geen zorgen, wij wel! Onze HR-consultants weten precies te achterhalen wat jouw organisatie nodig heeft om het beste uit jouw personeel te halen. 

HR-advies van A tot Z
Wij bieden advies op het gebied van de volgende vier onderwerpen:

Absence management

 • Juiste tools om verzuimgesprekken te voeren;
 • Grip op langdurig verzuim en re-integratie binnen of buiten de organisatie;
 • Adviezen en plan van aanpak bij complexe verzuimdossiers. 

Benefits & compensation

 • Opbouw van een salarishuis zodat medewerkers krijgen wat ze verdienen;
 • Benchmark van de huidige arbeidsvoorwaarden;
 • Duurzaam invoeren van aanvullende arbeidsvoorwaarden (zoals sportabonnement of extra verlof regeling). 

Outplacement

 • Hulp bij het vinden van passende herplaatsingsmogelijkheden voor medewerkers; 
 • Ondersteuning bij de uitrol van reorganisatietrajecten;
 • Uitvoering van administratieve en arbeidsrechtelijke processen.

Performance

 • Zicht op sterke eigenschappen en uitdagingen binnen een team;
 • Individuele coaching om medewerkers in hun kracht te zetten;
 • Coaching van leidinggevende in gesprekstechnieken. 

Een unieke aanpak
Jouw organisatie is uniek. ForAmbition is ervan overtuigd dat jij een op maat gemaakte aanpak verdiend. Hoe wij zorgen voor de beste oplossing van jouw vraagstuk? Wij matchen je met de HR-specialist die het best bij jouw situatie past. De specialist gaat gemiddeld 3 tot 6 maanden aan de slag voor jouw organisatie. Afhankelijk van jouw hulpvraag spreken we vooraf een projecttermijn af. Ook na vertrek is onze impact blijvend. Wij bieden de juiste handvaten, zodat je als organisatie gewoon doorbouwt.

Graag laten wij je zien hoe jouw recruitmentstrategie nog sterker wordt en hoe jouw recruitmentproces nog efficiënter wordt. De kennis over recruitment hebben wij in huis. Jouw medewerkers beschikken over alle waardevolle informatie over de organisatie. Door de combinatie van deze inzichten creëren we een samenwerking, waarin we zichtbare verbeterslagen realiseren. Meer weten over onze werkwijze? Bel of maak een afspraak en wij leggen alles uit!

Een korte hulpvraag?
Is jouw organisatie gebonden aan een strak budget of is jouw hulpvraag maar kort? Ook in dit geval is de inzet van een HR-specialist mogelijk. Speciaal voor situaties zoals die van jou, bieden wij een abonnementsvorm aan. Jij kiest precies wanneer en hoelang je de inzet van onze specialist nodig hebt. Wij geven een duidelijke prijs vooraf, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Geen onnodige, onverwachte kosten. Dus een kort vraagstuk? Ook in dit geval ben je aan het juiste adres. 

ForAmbition gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.