Cheerleader

Muziek

Honden

Skiën

Family time

Hilde

(Corporate) recruitment consultant

Als Hilde een ruimte binnenstapt, dan komt er iemand binnen! Met haar oneindige positieve energie en opgewekte karakter is ze de cheerleader van ForAmbition. Door haar aanstekelijke enthousiasme heeft ze het vermogen om anderen te motiveren en aan te moedigen. Of het nu gaat om het vieren van teamsuccessen, het ondersteunen van collega’s of het stimuleren van een samenwerking, Hilde gaat altijd voor de teamspirit!

Hilde heeft een proactieve benadering. Ze wacht niet af, maar neemt het initiatief. Dit zorgt ervoor dat ze altijd een stap vooruit is in het recruitmentspel. Haar social skills zijn haar belangrijke wapen. Hilde is een geboren netwerker en kan moeiteloos contact leggen met mensen van diverse achtergronden. Ze weet de juiste vragen te stellen en is oprecht geïnteresseerd in de verhalen van anderen. Hierdoor bouwt ze snel vertrouwen op met kandidaten.

kwaliteiten & Specialismen

Enthousiast
Proactief
Sociaal
Empathisch
Loyaal

Muziek

Honden

Skiën

Family time

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag eens vrijblijvend kennis maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan