Meet Hilde!

Als Hilde de kamer binnenkomt, dan begint het zonnetje te schijnen. Ze is erg enthousiast en dat werkt aanstekelijk bij haar collega’s en kandidaten die ze spreekt. Ze heeft een positieve energie en is altijd geïnteresseerd. Wat je nog niet wist van Hilde:

Q: Wat is jouw grootste recruitment blunder?
A: Ik heb nog niet echt grote blunders gemaakt, gelukkig. Ik heb wel een keer gehad dat er meerdere kandidaten waren in een procedure. Op een gegeven moment heb ik een kandidaat op gebeld en bij de verkeerde naam genoemd. Dus dat was niet heel handig. Het had gelukkig geen grote gevolgen, maar zou voor die kandidaat wel even gek zijn geweest.

Q: Hoe ben je op bedrijfsfeestjes?
A: Ik ben op bedrijfsfeestjes echt de socializer. Ik vind het heel leuk om met iedereen een praatje te maken en contacten te leggen. Ik lust graag een drankje, maar doe niet te gek. Ook mag er zeker gedanst worden, maar het voortouw nemen doe ik dan weer niet.

Q: Wat is jouw guilty pleasure?
A: Ik vind de serie Real Housewives of Beverly Hills echt geweldig, dat kan ik de hele avond kijken. Lekker op de bank en het liefst met een grote bak popcorn. Die reality, die drama, lekker Amerikaans en overdreven, dat vind ik heerlijk.

Q: Waar kunnen mensen jou ‘s nachts voor wakker maken?
A: Je mag mij wakker maken om op vakantie te gaan. Ik hou heel erg van skiën, dus voor een skivakantie word ik graag wakker gemaakt. Maar ook een verre reis vind ik erg leuk, daarin staat Japan nu bovenaan mijn bucketlist. Ook in Europa ga ik graag op reis, bijvoorbeeld naar Italië; daarom mag je mij ook zeker wakker maken voor een goede pasta met een lekker wijntje erbij.

Q: Wat is jouw favoriete moment van de werkdag?
A: Natuurlijk de lunch! Maar daarnaast vind ik de ochtend het fijnst, om net wat eerder op kantoor te zijn dan andere collega’s en rustig op te starten. Ik kan dan echt even meters maken, ’s ochtends ben ik dan ook het meest productief en word daarom ook wel een ochtendmens genoemd.

Q: Wat zijn 3 dingen waar je niet zonder kan leven?
A: Ik kan niet zonder mijn hond Luna. Het is een springer spaniel en daarom een energiek en sociaal hondje, waardoor ik dus graag regelmatig lange wandelingen met haar maak. Verder (zoals je hierboven ook al hebt kunnen lezen ????) kan ik uiteraard niet zonder vakanties. Lekker naar Italië, op skivakantie of een mooie verre reis maken. Daarnaast ik kan niet zonder mijn familie omdat ze erg belangrijk voor me zijn. Ze staan altijd voor me klaar en steunen me in alles.

Q: Wat is jouw geheim talent?
A: Ik vind het erg leuk om piano te spelen. Ik ben ooit begonnen met dwarsfluit spelen en daarna ook de piano ontdekt, muzikaliteit zit dus in mijn bloed. Piano spelen zorgt ervoor dat ik kan ontspannen. Ik speel veel diverse stukken maar voornamelijk klassieke of modern klassieke stukken zoals Ludovico Einaudi, maar ook Bach of Chopin.

Q: Welke alledaagse taak zou je graag wegtoveren?
A: Ik vind schoonmaken niet leuk, dus dat mag iemand anders doen. Opruimen vind ik daarentegen helemaal niet erg, maar schoonmaken daar ben ik niet zo van. Het liefst heb ik dat het huis zichzelf schoonhoudt!

Q: Wat zou je veranderen als je baas van de wereld was?
A: Ik zou het liefst de klimaatverandering weg willen toveren, als dat mogelijk zou zijn. We moeten er gewoon iets aan gaan veranderen, kijk alleen al naar de bosbranden van de afgelopen tijd.

Q: Hoe omschrijven jouw vrienden jou in 3 woorden?
A: Enthousiast, sociaal en empathisch. Ik probeer altijd een positieve energie met me mee te brengen waardoor ik enthousiast overkom. Verder ben ik sociaal en vind ik het leuk om met iedereen een praatje maken. Daarnaast ben ik wel een empathisch persoon, ik vind het namelijk belangrijk om me in te kunnen leven in een ander.

Q: Wat zou je graag nog willen leren of bereiken?
A: Ik zou graag willen doorgroeien in de recruitment en een rol willen als teamlead waarin ik mensen kan begeleiden om hun eigen rol zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren. Dat lijkt me een leuke uitdaging!

For those who

Thrillseek

Get in contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag eens vrijblijvend kennis maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan