Daddy cool

Familie

Auto's

Hardlopen

Zendamateurisme

Joost

Adviseur / Co-owner ForAmbition Group

Joost is onze daddy cool. In 2005 werd hij de founding father van ForAmbition en is altijd de pater familias gebleven. Met zijn humor en nuchtere kijk houdt hij zijn hoofd √°ltijd koel, ook wanneer er een belangrijke beslissing genomen moet worden. En met zijn jarenlange ervaring weet hij als geen ander wat er gebeurd in de markt, wat dan weer goed van pas komt in zijn rol als adviseur.

Joost is een echter verbinder. Door zijn vriendelijke en empathische karakter is hij een prettig luisterend oor. Met zijn oplossingsgerichte mindset vindt Joost altijd een weg om obstakels te overwinnen en problemen te tackelen. Hij is altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden om te groeien. Deze proactieve houding is aanstekelijk, het zorgt ervoor dat iedereen zich betrokken voelt bij de missie van deze rebelse club.

kwaliteiten & Specialismen

Partijen bij elkaar brengen
Oplossingsgericht
Luisterend oor
Proactief
Ondernemend

Familie

Auto's

Hardlopen

Zendamateurisme

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag eens vrijblijvend kennis maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan