Lean queen

Reizen

Outdoor

Muziek

Sauna

Marjolein

(Corporate) recruitment consultant

Kan het sneller, korter of efficiënter? Gedachten die onze lean queen Marjolein vaak heeft tijdens een van haar opdrachten. Ze is een expert in het inrichten van recruitmentprocessen. Ze is niet alleen zelf goed in het optimaliseren van processen, maar zorgt met haar lean mindset ook voor betrokkenheid bij collega’s en enthousiasme over de wondere wereld van lean.

Marjolein is kritisch en neemt geen genoegen met het eerste beste antwoord. Ze kijkt verder dan haar neus lang is en zoekt alles graag uit. Haar van nature nieuwsgierige karakter zorgt dat ze altijd meer wilt weten en doorvraagt. Of dat nou over collega’s, sollicitanten of tuinieren gaat. Met haar droge humor laat ze collega’s regelmatig lachen met een grap uit onverwachte hoek. Maar Marjolein is ook steady, betrouwbaar. Je kan altijd van haar op aan! Ze weet altijd wel een oplossing te bedenken voor problemen die zich voordoen.

kwaliteiten & Specialismen

Nieuwsgierig
Empatisch
Betrouwbaar
Betrokken
Kritisch

Reizen

Outdoor

Muziek

Sauna

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag eens vrijblijvend kennis maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan