Meet Marjolein!

Niet al het goede komt uit Brabant. Dat bewijst onze Limburgse collega Marjolein maar eens. Sprake van een dialect clash? Gelukkig niet! Waar ze ons wél mee heeft verrast zijn haar scherpe -geheel onverwachte – grappen, waarmee ze iedereen plat krijgt van het lachen. Ze komt ingetogen over, maar stille wateren hebben diepe gronden. Wat we nog meer niet van haar wisten waren haar guilty pleasure en haar geheime talent.

Q: Wat is jouw grootste uitzendblunder?
A: Niet echt een blunder, eerder een leuke anekdote. Ik heb wel eens een uitzendkracht gehad die was zo verliefd op mij dat hij een liefdesbrief heeft geschreven. Ik was daar totaal blind voor en had niets in de gaten. Hij is ook een aantal keer bij mij op gesprek geweest zonder dat ik iets doorhad. Ik had hem uiteindelijk aan een baan geholpen en toen is hij die brief komen afgeven. Hij was ook nog eens twee kantjes lang. Super ongemakkelijk. Daarna is hij gelukkig niet meer teruggekomen.

Óf die ene keer dat ik naar een Belgische opdrachtgever mailde: ‘Ik zie u graag’. Later realiseerde ik me pas dat dat in het Vlaams een hele andere lading heeft..

Q: Hoe ben jij op een bedrijfsfeestje?
A: Heel gezellig! Ik sluit aan bij de gezelligheid en doe graag een drankje en een dansje mee. Ik vind het ook lekker dat we met zijn allen even niet met werk bezig zijn, dus ik kan me ook lekker laten gaan.

Q: Wat is jouw guilty pleasure?
A: Het Eurovisie Songfestival! Al lang van tevoren duik ik in de inzendingen en voorbereidingen. Uiteraard bekijk ik de eerste en tweede halve finales en de finaleshow van begin tot eind.

Q: Waar kunnen mensen jou voor wakker maken?
A: Voor vrij weinig; ik slaap heel graag. Ik ben wel een nieuws-junkie en wil nog wel eens wakker blijven voor zich ontwikkelende internationale gebeurtenissen. Ik ben ook ooit opgestaan om een meteorietenregen te kunnen zien.

Q: Favoriete moment van de dag?
A: Als ik in de auto vanuit werk terugrijd naar huis. Muziek lekker hard aan. Ik zing dan ook met volle borst mee. Liefst met wat hard rock. Een goed moment om te ontladen.

Q: Wat zijn drie dingen waar je niet zonder kan leven?
A: Muziek! Maakt niet uit wat voor genre muziek. Rock, metal. Nederlandstalig heb ik niets mee, dus een beetje voorkeur is er wel. Ik kan ook niet zonder eten. Ik kan prima van huis vertrekken zonder ontbijt, maar rond 10.00 krijg ik daar wel last van. Als ik dan niets eet word ik “hangry”, dat kan bij mij echt effect hebben op mijn gemoedstoestand. Als laatste zou ik humor kiezen!

Q: Wat is jouw geheim talent?
A: Ik ben heel muzikaal. Thuis vinden we het heerlijk om met zijn allen te dansen. Dan maak ik een hele playlist. We hebben ook een piano en ik kan wel wat zingen. Ik ben van kinds af aan opgegroeid met veel muziek om me heen, verschillende familieleden bespelen beroeps- en hobbymatig instrumenten. Tot mijn 20e heb ik viool gespeeld. Na mijn middelbare school heb ik een tijdje getwijfeld om naar het conservatorium te gaan. Ik ga ook graag naar concerten en festivals en neem regelmatig deel aan een muziekquiz.

Q: Als je magie zou kunnen gebruiken om een alledaagse taak weg te toveren, welke zou dit dan zijn?
A: Als ik zou kunnen toveren zou ik mezelf van huis naar werk toveren, zodat ik niet naar werk hoef te reizen. Zo zonde die reistijd. In de plaats daarvan kan je eerder beginnen of langer doorslapen. Al zou mijn voorkeur toch naar dat laatste uitgaan.

Q: Wat is het eerste wat je zou invoeren als je baas van de wereld bent?
A: Meer vrijheden. Ik ben totaal niet van het dingen verplichten. Althans, tandenpoetsen zou ik wel verplichten. Zo vies als mensen dit niet goed doen.

Q: Hoe zouden jouw vrienden je omschrijven in 3 woorden?
A: Onconventioneel: ik probeer wel sfeer te brengen met gekke initiatieven, en kan soms bewust afwijken van wat er verwacht wordt. Ze zouden me ook creatief noemen. Als laatste zouden ze me een goede luisteraar noemen. Met problemen kunnen ze altijd bij mij terecht en ik probeer mee te denken in oplossingen.

Q: Wat zou je graag willen leren of bereiken?
A: Ik heb bewondering voor de coachende vaardigheid om snel te kunnen benoemen waar een pijnpunt zit en waar iemand in zou kunnen veranderen. Sommige coaches zijn daar enorm goed in, dat vind ik altijd knap. Ik zou graag zelf ook leren om in ad-hoc situaties snel te herkennen en verwoorden wat er precies gebeurt en mensen daarmee direct in beweging te krijgen.

For those who

Thrillseek

Get in contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag eens vrijblijvend kennis maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan