Communicator

Reizen

Festivals

Uiteten

Terrassen

Sterre

Recruitment consultant (interim)

Sterre is onze communicator. Met haar communicatie skills weet ze langdurige relaties op te bouwen met klanten en kandidaten. Door haar warme karakter heeft ze een grote gun factor. Een gesprek met Sterre is altijd een feestje. De passie voor het vak spat er vanaf. Je hoort en voelt dat Sterre doet wat ze leuk vindt!

Sterre is altijd een luisterend oor voor haar kandidaten, klanten en ook zeker collega’s. Als communicatieve kameleon verandert zij binnen no-time van communicatieve kleur. Of het nu een scherpe onderhandeling met een klant is of het enthousiasmeren van een professional voor een van onze toffe opdrachten, Sterre weet als geen ander hoe de verbinding te leggen. Met haar eagerness to learn weet zij welke vragen te stellen en adviezen te geven om tot de perfecte match te komen. Met haar communicatieve ‘charm’ bouwt Sterre een echte band op met haar klanten, kandidaten en collega’s waardoor iedereen met haar wegloopt.

kwaliteiten & Specialismen

Communicatief
Direct
Transparant
Commercieel
Betrouwbaar

Reizen

Festivals

Uiteten

Terrassen

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag eens vrijblijvend kennis maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan