Meet Sterre!

Sterre kwam binnen als stagiaire en bleef vervolgens hangen. Haar een baan aanbieden bleek een gouden zet. Ze is niet meer weg te denken en hoort inmiddels bij het meubilair. De bleue collega ontpopte zich tot een directe en bevlogen professional. Wat we nog niet wisten van Sterre:

Q: Wat is jouw grootste recruitment blunder?
A: Ik voerde een gesprek met een kandidaat over een interessante opdracht. Aan het einde van het gesprek toen ik het e-mailadres kreeg besefte ik een andere kandidaat in mijn hoofd had. Mijn les: vooraf altijd goed checken met wie je een gesprek hebt. Het is me daarna nooit meer overkomen.

Q: Hoe ben je op bedrijfsfeestjes?
A: Ik houd wel van een drankje. Of een paar. Ik durf wel te zeggen dat ik tot de harde kern behoor en als een van de laatste naar huis ga.

Q: Wat is jouw guilty pleasure?
A: Harry Potter. En dan het liefst een marathon waarbij ik alle films achter elkaar bingewatch. Ik heb ze al wel 20 keer gezien, maar vervelen nooit! Het is zelfs zo erg dat ik alle spreuken wel uit mijn hoofd kan en grote delen van de films kan meepraten.

Q: Waar kunnen mensen jou ‘s nachts voor wakker maken?
A: 100% voor oesters. Liefst met vinaigrette en sjalotjes. Én met champagne als het even kan. Best prijzig, dus ik eet het niet heel vaak. Maar als ik het ergens op de kaart zie staan, bestel ik het sowieso!

Q: Wat is jouw favoriete moment van de werkdag?
A: Sowieso niet meteen het begin. Ik moet altijd even op gang komen. Dat is meestal wel na een uurtje of 10. Dan ben ik weer helemaal scherp. Mijn favoriete moment is toch wel aan het einde van de dag. Dan zijn we processen aan het afsluiten en kunnen we voorstellen gaan doen. Dan merk je echt het concrete resultaat wat je die dag hebt bereikt.

Q: Wat zijn 3 dingen waar je niet zonder kan leven?
A: Mijn telefoon, ik vind het fijn om bereikbaar te zijn en in contact te staan met de mensen om me heen. Mijn vriendinnen, ik kan altijd bij ze terecht voor serieuze zaken maar ook om even lekker los te gaan. Als laatste kan ik niet zonder vakantie. Om even op te laden en andere culturen te ontdekken. Het liefst maak ik een verre reis om nieuwe dingen te ontdekken. Lekker ondernemend, op het strand liggen kan je altijd nog.

Q: Wat is jouw geheim talent?
A: Presenteren. Het schijnt dat ik heel natuurlijk en enthousiast voor een groep sta. Al vind ik het super spannend en zou ik het in eerste instantie niet zomaar voor mijn plezier doen.

Q: Welke alledaagse taak zou je graag wegtoveren?
A: Koken! Ik kan het niet en ik vind het ook niet leuk. Gelukkig heb ik een huisgenoot die wel lekker kan koken. Ook kan ik regelmatig aansluiten bij familie en vrienden. Ik zorg er wel voor dat ik niets te kort kom.

Q: Wat zou je veranderen als je baas van de wereld was?
A: Dan zou ik reizen goedkoper maken, zodat iedereen de kans krijgt om overal heen te gaan.

Q: Hoe omschrijven jouw vrienden jou in 3 woorden?
A: Ze zouden me betrouwbaar en een luisterend oor noemen. Ik kan goed luisteren en vriendinnen komen graag hun hart luchten. Ik weet wat ik voor me moet houden. My lips are sealed. Ook zouden ze me een feestbeest noemen. Het komt niet vaak voor dat mijn weekend leeg is. Er staat altijd wel een bezoek aan het terras, een festival of een feestje gepland. Een rustig weekend? Dat komt niet in mijn woordenboek voor. Vroeger genoot ik het meest van de festivals. Tegenwoordig geniet ik het meest van de kleine knusse feestjes. Bijvoorbeeld een huisfeestje met een thema. Daar ga ik goed op!

Q: Wat zou je graag nog willen leren of bereiken?
A: Mijn ambitie binnen recruitment is om een rol te krijgen waarbij ik teamlead ben en een klein team aanstuur en eigen kennis kan bijleren. Dat lijkt me vet!

For those who

Thrillseek

Get in contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag eens vrijblijvend kennis maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan