Inloggen

Recruitment & onboarding oplossingen

Hoe moeilijk is het om een rake vacaturetekst te schrijven die sollicitanten prikkelt en als een magneet naar jouw organisatie trekt? Hoe lastig is het om een sterk employer brand neer te zetten waar medewerkers enthousiast van worden én blijven? Hoe lastig is het om in deze arbeidsmarkt pro-actief de juiste kandidaat te vinden & binden? Hoe zet je recruitment marketing zo in om jouw vacatures juist in te vullen? Goed personeel vinden en alle bijbehorende processen hierbij zijn lastig. Sterker nog: het is een vak apart. Ons vak!

Een unieke aanpak
Jouw organisatie is uniek. ForAmbition is ervan overtuigd dat jij een op maat gemaakte aanpak verdiend. Hoe wij zorgen voor de beste oplossing van jouw vraagstuk? Wij matchen je met de recruitment specialist die het best bij jouw situatie past. De specialist gaat gemiddeld 3 tot 6 maanden aan de slag voor jouw organisatie. Afhankelijk van jouw hulpvraag spreken we vooraf een projecttermijn af. Ook na vertrek is onze impact blijvend. Wij bieden de juiste handvaten, zodat je als organisatie gewoon doorbouwt.

Graag laten wij je zien hoe jouw recruitmentstrategie nog sterker wordt en hoe jouw recruitmentproces nog efficiënter wordt. De kennis over recruitment hebben wij in huis. Jouw medewerkers beschikken over alle waardevolle informatie over de organisatie. Door de combinatie van deze inzichten creëren we een samenwerking, waarin we zichtbare verbeterslagen realiseren. Meer weten over onze werkwijze? Bel of maak een afspraak en wij leggen alles uit!

Een korte hulpvraag?
Is jouw organisatie gebonden aan een strak budget of is jouw hulpvraag maar kort? Ook in dit geval is de inzet van een recruitment specialist mogelijk. Speciaal voor situaties zoals die van jou, bieden wij een abonnementsvorm aan. Jij kiest precies wanneer en hoelang je de inzet van onze specialist nodig hebt. Wij geven een duidelijke prijs vooraf, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Geen onnodige, onverwachte kosten. Dus een kort vraagstuk? Ook in dit geval ben je aan het juiste adres. 
 

 

ForAmbition gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.